وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است کشته‌های زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت سخنگوی وزارت خارجه: ایتالیا درباره نقش خود در جنگ علیه ایران، سفسطه می‌کند ادعای نتانیاهو: دولت بیروت با حضور ما در جنوب لبنان موافقت کرد عراقچی یکشنبه به عراق سفر می‌کند ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره حمله ایران به یک نفتکش زلزله سنگین در همسایگی ایران / زمین لرزه ۶ ریشتری منطقه هندوکش در افغانستان را لرزاند متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اسرائیل منتشر شد + جزئیات خبر مهم سخنگوی دولت درباره تنگه هرمز؛ تهران و مسقط پای میز مذاکره می‌روند روسیه: نیروگاه هسته‌ای جدیدی در ایران احداث می‌کنیم اسموتریچ: اسرائیل باید به تنهایی علیه موشک‌های ایرانی اقدام کند ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و اسرائیل: این فتنه است

ادامه تنش‌های آمریکا و چین/ترامپ: علاقه ای به صحبت با رئیس جمهور چین ندارم

ادامه تنش‌های آمریکا و چین/ترامپ: علاقه ای به صحبت با رئیس جمهور چین ندارم «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا گفت که مدتهاست با «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین گفت‌ وگو نکرده و خواهان صحبت با وی هم نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) گفت که افتخار کردن نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اینکه توافق‌های سازش با امارات و بحرین را از موضع قدرت منعقد کرده و این کشورها خودشان خواهان عادی سازی بودند، مایه تاسف است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری العهد، «حازم قاسم» تاکید کرد: این نشان دهنده اوج ذلالتی است که کشورهای سازشگر با رژیم صهیونیستی به آن رسیده‌اند.

سخنگوی حماس گفت: مباهات و احساس غرور و افتخار نتانیاهو در ارائه توافق‌های سازش به کنست بار دیگر ثابت می‌کند که این فقط رژیم اشغالگر اسرائیل است که از توافقنامه‌های سازش بهره مند می‌شود.

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)  روز پنجشنبه با اکثریت آرا توافق سازش با امارات متحده عربی را به تصویب رساند. 

بر اساس این گزارش پارلمان رژیم صهیونیستی، با ۸۰ رأی موافق و ۱۳ رأی مخالف این توافقنامه را مورد تأیید قرار داد و قرار است این توافقنامه برای تأیید نهایی به کابینه این رژیم ارسال شود. 

بعد از ظهر امروز پنجشنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه تصویب این توافقنامه در کنست به سخنرانی پرداخت. 

نتانیاهو در صحبت‌های خود با بیان اینکه این توافق را از موضع قدرت با امارات امضا کرده‌ مدعی شد: «در توافق صلح با امارات بندهای محرمانه وجود ندارد».

نتانیاهو در این جلسه همچنین مدعی شد که چند کشور عربی-اسلامی به علت قدرتی که در زمینه امنیت سایبری در اختیار دارند می‌خواهند به رژیم صهیونیستی نزدیک شوند.

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ آگوست (۲۳ مرداد) از زبان «دونالد ترامپ» اعلام شد و پس از آن بحرین نیز به این غائله پیوست و دو کشور در ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضاء کردند.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار