یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم

تظاهرات در کرکوک در حمایت از الحشد الشعبی

تظاهرات در کرکوک در حمایت از الحشد الشعبی صدها نفر در شهر کرکوک امروز (شنبه) در اعتراض به سخنان هوشیار زیباری، به خیابان آمده و از الحشد الشعبی دفاع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،  شهر کرکوک نیز امروز (شنبه) همانند بغداد شاهد تظاهرات در دفاع از الحشد الشعبی و محکومیت سخنان «هوشیار زیباری» وزیر خارجه اسبق عراق و از رهبران حزب دموکرات کردستان بود.

 

به نوشته وبگاه شفق نیوز، در این تجمع پارچه‌نوشته‌هایی در حمایت از الحشد الشعبی و محکومیت سخنان هوشیار زیباری در دستان مردم بود.

 

امروز همچنین سالروز برافراشته شدن پرچم عراق در مراکز دولتی شهر کرکوک و عقب‌نشینی نیروهای پیشمرگه طی درگیری‌های اکتبر ۲۰۱۷ است.

 

صبح امروز نیز هواداران الحشد الشعبی در اعتراض به سخنان هوشیار زیباری در منطقه الکراده بغداد در مقابل دفتر حزب دموکرات کردستان تجمع کردند که طی آن بخشی از ساختمان نیز به آتش کشیده شد.

 

سخنان هوشیار زیباری بعنوان وزیر خارجه اسبق عراق، در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی الحره، در یک هفته گذشته موجی از اعتراضات علیه وی را در عراق به راه انداخته است.

 

زیباری در این گفت و‌گو مدعی شده بود که حمله به پایگاه آمریکایی «الحریر» در اربیل به این دلیل صورت گرفت که گروه‌های مقاومت گمان می‌کنند منطقه کردستان به آمریکا نزدیک است. او همچنین خواستار بیرون کردن نیروهای الحشد الشعبی از منطقه سبز بغداد شده بود.

 

هوشیاری امروز در مصاحبه‌ای مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود شد و گفت که سخنانش تحریف شده بودند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار