هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

بن سلمان گفته در صورت عادی سازی با اسرائیل، ایران او را می‌کشد

بن سلمان گفته در صورت عادی سازی با اسرائیل، ایران او را می‌کشد روزنامه صهیونیستی به نقل از منبعی نزدیک به ولی‌عهد سعودی نوشت که او خواهان عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است ولی از واکنش ایران، قطر و مردم عربستان می‌ترسد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۴۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از افراد نزدیک به ولی‌عهد سعودی گفته است که محمد بن سلمان تمایل زیادی به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دارد ولی از عواقب آن می‌ترسد.

 

روزنامه هاآرتص چاپ فلسطین اشغالی پنجشنبه نوشت که «حییم سبان»، میلیاردر صهیونیست و دوست نزدیک بن‌سلمان اخیرا با او دیداری داشته است. او مدعی شد که ولی‌عهد سعودی به او گفته است که از واکنش ایران و مردم عربستان به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس می‌ترسد.

 

سبان که از حامیان مالی حزب دموکرات در کارزار انتخاباتی فعلی است طی نشست مجازی‌ای که دیروز چهارشنبه برگزار شد، برخی از محتوای این دیدار را به «جو بایدن»، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری و «کامالا هریس»، معاون بایدن فاش کرده است.

 

میلیاردر صهیونیست مدعی شده است که بن‌سلمان به او گفته است در اینکه روابط دیپلماتیک کامل با اسرائیل برقرار کند، مردد است؛ چرا که به گفته او، این اقدام می‌تواند هزینه‌های سیاسی سنگینی در داخل بر او تحمیل کند.

 

بر اساس گفته‌های سبان، ولی‌عهد سعودی گفته است که در مقطع کنونی نمی‌تواند به همسایگان سازشکار خود (بحرین و امارات) بپیوندد. بن سلمان گفته است: «زیرا این اقدام منجر به قتل من به دست ایران، قطر و ملتم (مردم عربستان) شود».

 

روزنامه هاآرتص به زمان دیدار سبان و بن سلمان اشاره ‌ای نکرده ولی نوشته است که او (سبان) جزو معدود دموکرات‌هایی بوده است که به هنگام امضای توافق عادی‌سازی روابط بین بحرین و امارات با تل‌آویو، در این مراسم حضور داشت.

 

اندیشکده تحقیقات غرب آسیای واشنگتن اخیر در گزارشی نوشته بود موضع پادشاه سعودی در التزام به تحقق صلح عربی اسرائیل (صلح در برابر زمین) بر اساس ابتکار عمل عربی ریاض در سال ۲۰۰۲ یکی از موانع عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم تل آویو است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار