ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

نتانیاهو: امیدوارم سیاست کنونی آمریکا با هر دولت دیگری ادامه یابد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه ابراز امیدواری کرد که سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی سازی با کشورهای عربی منجر شد تحت هر دولت دیگر ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که وی نمی‌خواهد درباره اینکه چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد پیش‌بینی بکند اما تاکید کرد که وی امیدوار است سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی‌سازی با کشورهای عربی منجر شد با هر دولت دیگر ادامه یابد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این سوال روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شرمنده نشده که گفت آیا «جو بایدن خوابالو» نیز می‌توانست این کار را انجام دهد، گفت: «خیلی سخت است که من خجالت زده شوم و از حمایت رئیس جمهور ترامپ خیلی قدردانی می‌کنم.»

نتانیاهو همچنین گفت که حمایت هر دو حزب آمریکا از این رژیم مهم بوده و وی در گذشته نیز اختلافاتی با جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها داشته است اما واقعیت این است که طی ۲۵ سال گذشته ما توافقی نداشتیم اما تحت ریاست جمهوری ترامپ ۳ توافق حاصل شد و این یک واقعیت است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که طی روزهای آینده یک هیئت از مقامات این رژیم به سودان سفر خواهند کرد تا درباره زمینه‌های مختلف گفت‌وگو کنند.

وی در ادامه گفت که کشورهای بیشتری به دائره سازش با این رژیم خواهند پیوست.

روز جمعه (دیروز)، آمریکا، رژیم صهیونیستی و سودان در بیانیه مشترکی دستیابی خارطوم و تل‌آویو به توافق عادی‌سازی روابط بین این دو طرف را اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است که این توافق بر برقراری روابط اقتصادی و تجاری بین خارطوم و تل‌آویو و تمرکز بر بخش کشاورزی تأکید دارد.

سودان پس از امارات و بحرین سومین کشوری است که طی دو ماه گذشته به سازش با رژیم صهیونیستی روی آورده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار