ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟ لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرد خنثی‌سازی تهدید تروریستی در کالیفرنیا/ بازداشت ۴ عضو گروه ضد دولتی در لس‌آنجلس جزئیات دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض

نتانیاهو: امیدوارم سیاست کنونی آمریکا با هر دولت دیگری ادامه یابد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه ابراز امیدواری کرد که سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی سازی با کشورهای عربی منجر شد تحت هر دولت دیگر ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که وی نمی‌خواهد درباره اینکه چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد پیش‌بینی بکند اما تاکید کرد که وی امیدوار است سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی‌سازی با کشورهای عربی منجر شد با هر دولت دیگر ادامه یابد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این سوال روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شرمنده نشده که گفت آیا «جو بایدن خوابالو» نیز می‌توانست این کار را انجام دهد، گفت: «خیلی سخت است که من خجالت زده شوم و از حمایت رئیس جمهور ترامپ خیلی قدردانی می‌کنم.»

نتانیاهو همچنین گفت که حمایت هر دو حزب آمریکا از این رژیم مهم بوده و وی در گذشته نیز اختلافاتی با جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها داشته است اما واقعیت این است که طی ۲۵ سال گذشته ما توافقی نداشتیم اما تحت ریاست جمهوری ترامپ ۳ توافق حاصل شد و این یک واقعیت است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که طی روزهای آینده یک هیئت از مقامات این رژیم به سودان سفر خواهند کرد تا درباره زمینه‌های مختلف گفت‌وگو کنند.

وی در ادامه گفت که کشورهای بیشتری به دائره سازش با این رژیم خواهند پیوست.

روز جمعه (دیروز)، آمریکا، رژیم صهیونیستی و سودان در بیانیه مشترکی دستیابی خارطوم و تل‌آویو به توافق عادی‌سازی روابط بین این دو طرف را اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است که این توافق بر برقراری روابط اقتصادی و تجاری بین خارطوم و تل‌آویو و تمرکز بر بخش کشاورزی تأکید دارد.

سودان پس از امارات و بحرین سومین کشوری است که طی دو ماه گذشته به سازش با رژیم صهیونیستی روی آورده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار