اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

نتانیاهو: امیدوارم سیاست کنونی آمریکا با هر دولت دیگری ادامه یابد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه ابراز امیدواری کرد که سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی سازی با کشورهای عربی منجر شد تحت هر دولت دیگر ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که وی نمی‌خواهد درباره اینکه چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد پیش‌بینی بکند اما تاکید کرد که وی امیدوار است سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی‌سازی با کشورهای عربی منجر شد با هر دولت دیگر ادامه یابد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این سوال روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شرمنده نشده که گفت آیا «جو بایدن خوابالو» نیز می‌توانست این کار را انجام دهد، گفت: «خیلی سخت است که من خجالت زده شوم و از حمایت رئیس جمهور ترامپ خیلی قدردانی می‌کنم.»

نتانیاهو همچنین گفت که حمایت هر دو حزب آمریکا از این رژیم مهم بوده و وی در گذشته نیز اختلافاتی با جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها داشته است اما واقعیت این است که طی ۲۵ سال گذشته ما توافقی نداشتیم اما تحت ریاست جمهوری ترامپ ۳ توافق حاصل شد و این یک واقعیت است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که طی روزهای آینده یک هیئت از مقامات این رژیم به سودان سفر خواهند کرد تا درباره زمینه‌های مختلف گفت‌وگو کنند.

وی در ادامه گفت که کشورهای بیشتری به دائره سازش با این رژیم خواهند پیوست.

روز جمعه (دیروز)، آمریکا، رژیم صهیونیستی و سودان در بیانیه مشترکی دستیابی خارطوم و تل‌آویو به توافق عادی‌سازی روابط بین این دو طرف را اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است که این توافق بر برقراری روابط اقتصادی و تجاری بین خارطوم و تل‌آویو و تمرکز بر بخش کشاورزی تأکید دارد.

سودان پس از امارات و بحرین سومین کشوری است که طی دو ماه گذشته به سازش با رژیم صهیونیستی روی آورده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار