گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تداوم واکنش‌ها به توافق سازش اخیر میان رژیم صهیونیستی و سودان

تداوم واکنش‌ها به توافق سازش اخیر میان رژیم صهیونیستی و سودان واکنش‌های طرف‌های مختلف به توافق سازش اخیر میان رژیم صهیونیستی و سودان و نیز توهین‌های ضد اسلامی فرانسه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۷۰
تداوم واکنش‌ها به توافق سازش اخیر میان رژیم صهیونیستی و سودان

 «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در واکنش به توافق اخیر سودان برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت، این توافق یک افراط سیاسی است که «از هم‌گسیختگی کینه‌توزانه» میان برخی سران امت را منعکس می‌کند.

 

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، هنیه ضمن با اشاره به اینکه اطمینان دارد که توافق سودانی-اسرائیلی نشان دهنده اصالت ملت سودان و مواضع تاریخی آن نیست، از کسانی که در داخل سودان با این توافق مخالفت کرده‌اند، قدردانی کرد.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس افزود، توافق‌ها با دشمن صهیونیستی به بازترسیم نقشه منطقه بر اساس نظر رژیم صهیونیستی نخواهد انجامید و تنها این ملت‌ها هستند که نقشه منطقه را ترسیم می‌کنند.

 

وی تأکید کرد: ملت ما رژیم غاصب صهیونیستی را مردود می‌داند، رژیمی که هیچ آینده‌ای برای آن در فلسطین به حساب حقوق ملت ما وجود نخواهد داشت.

 

هنیه در واکنش به اظهارات اخیر «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه درباره ادامه انتشار کاریکاتورهای موهن در این کشور هم گفت: ماکرون را به پایان سیاست توهین به اسلام، تحریک علیه آن و  نیز توقف تعرض به حضرت محمد (ص)  فرا می‌خوانیم.

 

وی از قصد حماس برای اعزام هیأتی به مصر هم پرده برداشت و گفت، این هیأت پرونده‌های مورد توجه دو طرف و نیز آشتی و وحدت ملی را بررسی خواهد کرد.

 

«محمد علی الحوثی»

 

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن یمن خواستار موضع اسلامی واحد در محکومیت توهین به پیامبران شد.

 

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، وی از کشورها خواست با اعمال فشار بر سازمان ملل و شورای امنیت، قانونی در جرم‌انگاری توهین به پیامبران تصویب شود.

 

الحوثی توهین به پیامبر اسلام (ص) در فرانسه را محکوم کرد و به نشستی اسلامی برای محکوم کردن رسمی این توهین‌ها فرا خواند.

 

وی همچنین پیشنهاد داد هیأت‌های دیپلماتیک از فرانسه فراخوانده شده و سفرای فرانسه از کشورهای مختلف اخراج شوند.

 

قاضی القضات فلسطین

 

«محمود الهباش» قاضی القضات فلسطین و مشاور رئیس تشکیلات خودگردان، اقدام فرانسه در بازنشر کاریکاتورهای توهین‌آمیز و اظهارات ضد اسلامی مقامات این کشور را محکوم کرد.

 

وی گفت، توهین به پیامبران، رفتار وحشیانه‌ای است که نمی‌تواند تحت آزادی بیان و عقیده توجیه شود، این اقدام توهین به احساسات و عقاید دیگران و افراط‌گرایی نژادپرستانه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر