ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

اردوغان: کالاهای فرانسوی را تحریم کنید

اردوغان: کالاهای فرانسوی را تحریم کنید رئیس جمهوری ترکیه در توصیه‌ای به شهروندان کشورش از آنها خواست کالاهای فرانسوی خریداری نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهوری ترکیه دوشنبه بعد از ظهر درباره کالاهای ساخت فرانسه به شهروندان کشورش توصیه‌ای کرد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه  به شهروندان این کشور توصیه کرد که دیگر کالاهای فرانسوی خریداری نکنند. اردوغان در سخنان خود برای بار سوم سلامت روحی رئیس جمهور فرانسه را زیر سئوال برد.

وی تصریح کرد که دشمنی با اسلام در برخی کشورهای اروپایی به یک سیاست بدل شده که در سطوح بالا مورد حمایت قرار می‌گیرد.

بازانتشار کاریکاتوری موهن در یک نشریه فرانسوی در دو هفته گذشته خشم جوامع اسلامی را برانگیخته است. این خشم با سخنان «امانوئل ماکرون» در چهارشنبه گذشته که به حمایت از این اقدام به بهانه آزادی بیان پرداخته بود، دو چندان شده و مقامات بسیاری از کشورها از جمله اردوغان و «عمران خان»، نخست وزیر پاکستان موضع ماکرون را محکوم کرده‌اند.

سخنان اردوغان در حالی مطرح می‌شود که وزارت خارجه فرانسه یکشنبه‌شب به وقت تهران از کشورهای واقع در غرب آسیا (خاورمیانه) خواست تا فراخوان برای تحریم کالای ساخت این کشور را متوقف کنند.  وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای با اشاره به تقاضاهای صورت گرفته در سه روز گذشته برای تحریم تولیدات این کشور از جمله محصولات غذایی، اعلام کرد: «درخواست‌ها برای تحریم بی‌پایه  و اساس بوده، این اقدامات و حمله به کشور باید به فوریت متوقف شود.»

در ادامه  محکومیت اقدام  ضد اسلامی مقامات فرانسه، مردم غزه امروز  دوشنبه با برپایی تجمع، اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) توسط مقامات و رسانه‌های فرانسه را محکوم کردند. جمعی از فلسطینیان امروز با تجمع مقابل مرکز فرهنگی فرانسه در نوار غزه، انتشار کاریکاتورهای موهن به پیامبر در رسانه‌های فرانسوی و توهین رئیس جمهور فرانسه به دین اسلام را محکم کردند و خواستار عذرخواهی آنها شدند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار