وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

زالی: با قاطعیت با افراد متخلف برخورد خواهد شد/ روز‌های تلخ کرونایی پایتخت را می‌گذرانیم

زالی: با قاطعیت با افراد متخلف برخورد خواهد شد/ روز‌های تلخ کرونایی پایتخت را می‌گذرانیم فرمانده ستاد مقابل با کرونا کلانشهر تهران با تاکید بر اینکه امروز خواست شهروندان لزوم اقدامات انتظاماتی است، گفت: طی آخرین نظرسنجی که داشتیم، شهروندان از ما درخواست کرده‌اند که با قاطعیت با افراد متخلف برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر،  علیرضا زالی در همایش اجرای طرح مشترک امنیت سلامت محور با هدف پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در ستاد فرماندهی فاتب، افزود: با همکاری پلیس توانستیم اقدامات خوبی را در سطح شهر تهران انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: از همان روز‌های نخست شیوع بیماری کرونا شاهد همکاری پلیس با ستاد مقابله با کرونا بودیم و هستیم، ضمن اینکه امروز سفیدپوشان سنگر بهداشتی مستحضر به حضور قدرتمند پلیس در کنار خود هستند.

 

زالی گفت: ما در تهران و در دوران شیوع ویروس کرونا شرایط متفاوتی نسبت به دیگر شهرهای کشور داریم و همین امر کار را برای ما سخت‌تر کرده ‌است.

 

وی افزود: روز‌های تلخ کرونایی پایتخت را می‌گذرانیم و باید شاهد سخت‌گیری در پروتکل‌های بهداشتی باشیم و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شود.

 

زالی با بیان اینکه اقناع افکار عمومی یکی از اقداماتی است که باید انجام شود اظهار داشت: تجربه پیشین پلیس در مبارزه با افراد متخلف می‌تواند به بهبود شیوع کرونا کمک کند.

 

وی در پایان گفت: امروز خواست شهروندان لزوم اقدامات انتظاماتی است و طی آخرین نظرسنجی که داشتیم شهروندان از ما درخواست کرده‌اند که با قاطعیت با افراد متخلف برخورد شود./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار