چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی:پنج کشور از جمله عربستان در آینده سازش می‌کنند

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی:پنج کشور از جمله عربستان در آینده سازش می‌کنند وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در تلاش است با پنج کشور از جمله عربستان سعودی در آینده رابطه برقرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «الی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه) در گفت‌و‌گو با کانال ۲۰ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که تل‌آویو در تلاش است در آینده با پنج کشور رابطه برقرار کند.

به گزارش پایگاه صهیونیستی «آی۲۴»، الی کوهن در این خصوص گفت که تل‌آویو تماس‌‌های فشرده خود را با چند کشور با هدف عادی‌سازی روابط با آنها پیش می‌برد؛ اما این مسئله پس از اعلام نتایج انتخابات آمریکا مشخص خواهد شد.

طبق این گزارش، کوهن در ادامه فاش کرد که تل‌آویو در تلاش است با عربستان سعودی، عمان، قطر، نیجر و مغرب روابط برقرار کند.

کوهن در این خصوص گفت که پس از امضای توافق صلح با امارات به رسانه‌ها گفته بوده که تل‌آویو در آستانه دست‌یابی به توافقی مشابه با چند کشور آفریقایی و نیز چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس است و این مسئله عملا اتفاق افتاد و بحرین و سودان به توافق صلح پیوستند.

کوهن در ادامه گفت که آنچه منطقه هم‌اکنون شاهد آن است در چهارچوب چند تحول تاریخی بزرگ بوده است.

او همچنین گفت که این تحولات به خاطر آنچه آن را توان نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی خواند و همچنین پافشاری آمریکا برای ادامه دادن این روند شکل گرفته است؛‌ اقدامی که طبق گفته او، برای تشکیل یک «جبهه قدرتمند» متشکل از مصر، سودان،‌ بحرین، امارات، در مقابل ایران و «رجب طیب اردوغان» رئیس جهمور ترکیه صورت گرفته است.

«دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در تل‌آیو نیز پیشتر گفته بود که پنج الی دَه کشور دیگر به جمع کشورهای شازش‌کننده با تل‌آویو خواهند پیوست .

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز پیشتر گفته بود که چند کشور دیگر به توافق صلح با تل‌آویو خواهند پیوست.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار