گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اولین نگرانی تل آویو پس از تحلیف بایدن

منابع صهیونیستی از تغییر ایجاد شده در حساب توئیتری «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی دقایقی پس از پایان مراسم تحلیف بایدن ابراز نگرانی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه صهیونیستی روتر نت شامگاه چهارشنبه گزارش داد که دولت جدید آمریکا، حساب توئیتری «دیوید فریدمن» سفیر این کشور در اراضی اشغالی را تغییر داده است.

بنابراین گزارش، پیش از انجام مراسم تحلیف بایدن در حساب توئیتری وی از عبارت سفیر آمریکا در قدس (اورشلیم) استفاده شده بود. اما پس از مراسم تحلیف واژه قدس از صفحه توئیتری وی حذف شده است.

پس از مراسم تحلیف سمت فریدمن به سفیر آمریکا در «سرزمین‌های اشغالی، کرانه باختری، و غزه» تغییر پیدا کرد.

در همین رابطه، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سفارت آمریکا با صدور بیانیه ای تغییر ایجاد شده را به منزله تغییر در سیاست دولت جدید آمریکا ندانسته است.

از طرفی، باراک راوید روزنامه نگار صهیونیست نیز در توئیتی که بیانگر نگرانی وی بود، نوشت: من نمی دانم دلیل این همه نگرانی ها که از این تغییر ایجاد شده، چیست؟! سیاستهای آمریکا در قبال اسرائیل هیچ تغییری نکرده است.

پیش از این برخی منابع از تعارضات رویکرد دولت بایدن با ترامپ در موضوع فلسطین به ویژه مسائلی نظیر تاعلام پایتختی قدس برای رژیم صهیونیستی خبر داده بودند، به ویژه اینکه اقدامات ترامپ در این باره برخلاف رویکرد سازمان ملل در قبال قدس و وضعیت آن اتخاذ شده بود.

تسنیم

ارسال نظر