وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

کاظم جلالی: چشم انداز خوبی برای همکاری نظامی با روسیه داریم

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «زوزدای روسیه» گفت، تهران و مسکو چشم انداز خوبی برای همکاری نظامی و فنی بیشتر پس از خاتمه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحد دارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه  در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «زوزدای روسیه» گفت، تهران و مسکو چشم انداز خوبی برای همکاری نظامی و فنی بیشتر پس از خاتمه تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحد دارند.

به نوشته خبرگزاری «تاس» «کاظم جلالی» سفیر ایران در روسیه  گفت: «تردیدی نیست که در این شرایط همکاری ما با روسیه در زمینه نظامی و فنی در حال توسعه خواهد بود. پیش شرط‌هایی برای این امر وجود دارد. ما مذاکرات زیادی با شرکای روسی در این مورد انجام داده‌ایم. با رفع محدودیت‌ها در بسیاری از حوزه‌ها می‌توانیم همکاری کنیم و قراردادهایی را که داریم اجرا کنیم. من چشم انداز خوبی برای همکاری بین کشورهایمان در این زمینه می‌بینم.»

ممنوعیت فروش سلاح به ایران و همچنین صادرات سلاح‌های متعارف از ایران در 18 اکتبر (یکشنبه ۲۷ مهر ماه)  منقضی شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار