ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چرا صهیونیست‌ها از باخت ترامپ هراس دارند؟

چرا صهیونیست‌ها از باخت ترامپ هراس دارند؟ دو مقام صهیونیست از نتانیاهو خواستند تا پیش از برد احتمالی «جو بایدن» طرح اشغال کرانه باختری را به اجرا بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوسی داگان» رئیس شورای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال کرانه باختری و یک نماینده کنست گفتند که تا پیش از ورود احتمالی «جو بایدن» به کاخ سفید باید طرح اشغال کرانه باختری اجرا شود.

 

به نوشته وبگاه معا، «یوسی داگان» گفت که هر روز که می‌گذرد، شرایط برای اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری دشوارتر می‌شود و سپس ابراز امیدواری کرد که همچنان دونالد ترامپ شانس برد داشته باشد.

 

«بتسلئیل ساموتریچ» نماینده پارلمان صهیونیستی (کنست) نیز گفت: «اگر دونالد ترامپ در انتخابات ببازد، ما باید به نتانیاهو فشار آوریم تا پیش از رسیدن جو بایدن به قدرت، طرح الحاق را اجرا و تثبیت کند.»

 

«عاموس یادلین» رئیس سابق بخش اطلاعات ارتش صهیونیستی هم با ابراز نگرانی از باخت ترامپ، گفت: «نگرانی این وجود دارد که جو بایدن سیاست ایالات متحده را به طور کامل تغییر دهد. هم ترامپ و هم بایدن راه مشترکی در خاورمیانه دارند. آن‌ها به دنبال صلح هستند... اما سؤال این است که کدام صلح؟ و در خصوص ایران چه خواهند کرد؟».

 

«دانی دانون» سفیر سابق تل آویو در سازمان ملل هم گفت که رژیم صهیونیستی باید از ترامپ تشکر کرده و تن به واقعیت جو بایدن بدهد.

 

او افزود: «در خصوص مسائل ریشه‌ای، لحظات پر تنشی خواهیم داشت. بایدن می‌خواهد به توافق هسته‌ای با ایران باز گردد».

 

روزنامه اسرائیل هیوم نیز روز سه شنبه به نقل از یک مسئول بلندپایه بحرینی و نزدیک به دائره قدرت در ریاض و ابوظبی نوشته بود که کشورهای عربی که با تل آویو توافق کرده‌اند، از شکست ترامپ در انتخابات و تصمیم بایدن برای تغییر سیاست‌های آمریکا در غرب آسیا واهمه دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار