بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

انتقاد پسران ترامپ از جمهوری‌خواهان: کجا هستید؟ با تقلب مبارزه کنید/ رای دهندگان شما را فراموش نمی کنند

انتقاد پسران ترامپ از جمهوری‌خواهان: کجا هستید؟ با تقلب مبارزه کنید/ رای دهندگان شما را فراموش نمی کنند دو پسر دونالد ترامپ، اعضای حزب جمهوری‌خواه را به دلیل آنچه که خودداری آن‌ها از حمایت از پدرشان خواندند، به باد انتقاد گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ جونیور، پسر بزرگ دونالد ترامپ اعضای حزب جمهوری خواه را به "ضعیف بودن" متهم کرد. برادرش، اریک ترامپ هم در توییتی نوشت: "جمهوریخواهان کجا هستند؟ حمایت کنند و با این تقلب مبارزه کنند. رای دهندگان ما هرگز فراموش نخواهند کرد اگر شما [مثل]گوسفند باشید. "

این حملات لفظی، نشانگر شکافی است که در میان مریدان ترامپ و حزب جمهوری‌خواه در حال شکل گیری است.

هنوز نتایج انتخابات مشخص نشده است، اما به نظر می‌رسد که جو بایدن، نامزد حزب دموکرات به پیروزی نزدیک می‌شود.

دیشب، دونالد ترامپ در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید، دمکرات‌ها را بدون ارائه شواهد متهم به "تقلب" در انتخابات کرد.

او در چندین ایالت علیه شمارش آرا شکایت کرده است.

اعضای ارشد حزب جمهوریخواه مانند میت رامنی، سناتور جمهوریخواه از ایالت یوتا و لری هوگان فرماندار جمهوری خواه ایالت مریلند درباره "تضعیف فرایند‌های دموکراتیک در آمریکا" هشدار داده‌اند.

لری هوگان در یک پست توییتری نوشت که اظهارات آقای ترامپ در کاخ سفید "قابل دفاع" نبوده است و این اظهارات "فرآیند‌های دمکراتیک کشور ما را تضعیف می‌کند. ".

اما دونالد ترامپ جونیور، که تصور می‌شود آرزو‌های سیاسی برای آینده خود دارد، خشم خود را متوجه کسانی کرد که ممکن است چشم به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا داشته باشند.

او در توییتی نوشت: "فقدان یک اقدام عملی از سوی تقریبا همه کسانی که می‌توانند امید‌های حزب جمهوری خواه برای [انتخابات ریاست جمهوری]سال ۲۰۲۴ باشند، خیلی جالب است. "

پسر بزرگ ترامپ در توییت خود ادامه داد: " آن‌ها یک موقعیت عالی دارند تا نشان دهند که می‌خواهند و می‌توانند مبارزه کنند، اما آن‌ها ترجیح می‌دهند در مقابل غوغاسالاری رسانه‌ها سر خم کنند. نگران نباشید! دونالد ترامپ مبارزه می‌کند و آن‌ها هم مثل همیشه می‌توانند تماشا کنند. "

این توییت در واکنش به توییت مایک سرنوویچ، یکی از فعالان راستگرا و حامیان دونالد ترامپ بود که از نیکی هیلی، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل انتقاد کرده بود.

تصور می‌شود که خانم هیلی یکی از کسانی است که خود را برای کاخ سفید در انتخابات سال ۲۰۲۴ آماده می‌کند.

پسر آقای ترامپ در ادامه توییت خود نوشت: "دهه هاست که جمهوریخواهان ضعیف هستند و همین به بقیه اجازه داده که این کار‌ها را بکنند. "

برادرش، اریک هم توییت کرده است: "جمهوریخواه‌ها کجا هستید! کمی حمایت. با این تقلب مبارزه کنید. رای دهندگان ما هرگز شما را فراموش نخواهند کرد اگر گوسفند باشید. "

پسران ترامپ همچنین از جمهوریخواهانی که از پدرشان حمایت کردند نام برده و از آن‌ها تقدیر کردند.

اریک ترامپ، در توییتی در واکنش به حمایت مالی لینزی گراهام از ترامپ او را "مرد خوب" نامید.

لینزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه و متحد نزدیک دونالد ترامپ می‌خواهد برای پیش بردن شکایت‌های حقوقی کارزار ترامپ ۵۰۰ هزار دلار به او کمک کند.

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده