ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

نانسی پلوسی: جو بایدن، رئیس‌جمهور بعدی آمریکاست/او از حمایت مجلس برخوردار خواهد بود

نانسی پلوسی: جو بایدن، رئیس‌جمهور بعدی آمریکاست/او از حمایت مجلس برخوردار خواهد بود «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا «جو بایدن» را رئیس‌جمهور منتخب خطاب کرد و گفت او از حمایت مجلس برخوردار خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۹۲

در حالی که نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هنوز مشخص نشده، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عنوان «رئیس‌جمهور منتخب» برای اشاره به سمت «جو بایدن» استفاده و از او اعلام حمایت کرد.

به نقل از «الجزیره»، پلوسی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت روشن است که جو بایدن، رئیس‌جمهور بعدی آمریکا خواهد بود. 

وی افزود: ما همۀ نبرد را نبردیم اما در نهایت پیروز شدیم. بایدن رئیس‌جمهوری است که آمریکا را متحد خواهد کرد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه تاکید کرد: رئیس‌جمهور منتخب جو بایدن از حمایت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برخوردار خواهد بود. 

او همچنین گفت: بسیاری نگران آسیبی هستند که ترامپ در دوره بین باخت در انتخابات و تحویل قدرت وارد خواهد کرد.

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» پیشتر به نقل از منابع آگاه گزارش داد ترامپ در تماس با نزدیکانش گفته قصد ندارد شکست در برابر جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری را بپذیرد.

طبق این گزارش، ترامپ طی روزهای گذشته در گفت‌وگو با نزدیکانش گفته حتی در صورت بسته شدن مسیرهای پیروزی‌اش در ایالت‌هایی مانند جورجیا و پنسیلوانیا قصدی برای پذیرش شکست ندارد.

آخرین نتایج انتخابات حاکی است جو بایدن در ایالت‌های کلیدی جورجیا و پنسیلوانیا هم از ترامپ پیشی گرفته است.

در حال حاضر، جو بایدن، نامزد حزب دموکرات ۲۶۴ رأی الکترال کسب کرده و برای رسیدن به کاخ سفید تنها به ۶ رأی الکترال دیگر نیاز دارد. در مقابل، دونالد ترامپ ۲۱۳ رأی الکترال دارد و برای پیروزی باید آرای الکترال تمامی ایالت‌های کلیدی باقی‌مانده به علاوه ایالت نوادا را ببرد. 

ترامپ روند برگزاری انتخابات را زیر سوال برده و شکایت‌هایی را در چند ایالت طرح کرده است. او در روز اول برگزاری انتخابات گفت که روند شمارش آرا باید متوقف شود. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار