سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند

معرفی ۲ قطعنامه ضد ایرانی در کنگره آمریکا

نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۵۸۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.

«مارکو روبیو»، نماینده مجلس سنای آمریکا و «تد دوچ»، قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌هایی در ارتباط با مسئله ناپدید شدن لوینسون معرفی کردند.

آمریکایی‌ها مدعی هستند لوینسون بیش از یک دهه قبل در هتلی در جزیره کیش ربوده شد و از آن زمان به بعد خبری از او در دست نیست. ایران بارها ادعاها در خصوص دست داشتن در موضوع ناپدید شدن لوینسون را رد کرده است.

دولت آمریکا در ابتدای ناپدید شدن لوینسون ادعا کرد هیچ اطلاعاتی از دلیل سفر لوینسون به ایران ندارد، اما سال ۲۰۱۳ آسوشیتدپرس و سایر رسانه‌ها گزارش دادند که لوینسون از جانب سیا برای انجام مأموریتی درباره ایران عازم کیش شده است.

تد دوچ درباره قطعنامه‌ای که معرفی کرده گفت: «ما از دولت ایران می‌خواهیم به تعهداتش در مسئله باب عمل کند. ما از سران کشورهای خارجی هم می‌خواهیم ایران را به انجام کارهای بیشتر ترغیب کنند.»

مارکو روبیو هم در قطعنامه‌ای که معرفی کرده از دولت ایران خواسته به «وعده‌های مکرر» خود برای کمک به یافتن و بازگرداندن لوینسون به آمریکا عمل کند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار