روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

گزارش توئیتری ظریف از سفر به کوبا/ تاکید بر همبستگی جهانی در برابر تروریسم اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رایزنی هایش با مقامات کوبا و تاکید بر همبستگی جهانی در برابر تروریسم اقتصادی آمریکا، گفت که تحت تاثیر دستاوردهای کوبا در زمینه نانوتکنولوژی و کووید-۱۹ قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دومین مقصد سفرش به آمریکای لاتین و پس از حضور ونزوئلا به کوبا سفر کرد، امروز (شنبه) در گزارشی توئیتری به تشریح رایزنی هایش در هاوانا پرداخت و نوشت: در هاوانا برای گفت و‌گو با رودریگز وزیر خارجه، کابریساس معاون نخست وزیر و گفت و گوی ویدئویی با رئیس جمهور کوبا حضور دارم، تمرکز بر همبستگی جهانی به خصوص در برابر تروریسم اقتصادی آمریکا و همکاری دوجانبه به ویژه در زمینه سلامت، علوم و انرژی. 

 

وی افزود: در بازدید از دو‌ مرکز مطالعات پزشکی و دارویی «مرکز مطالعات پیشرفته CEA» و«مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی CIGB» در هاوانا تحت تاثیر دستاوردهای کوبا در خصوص نانوتکنولوژی و کووید-۱۹ قرار گرفتم.

 

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه روز (جمعه) ۱۶ آبان ماه از دو مرکز مطالعات پزشکی و دارویی از جمله «مرکز مطالعات پیشرفته CEA» و«مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی CIGB» بازدید به عمل آورد. 

 

در جریان این بازدید روسا و مدیران این دو مرکز در ارتباط با پیشرفت های حاصله برای تولید انواع واکسن به خصوص واکسن کووید-۱۹ (کرونا) توضیحاتی را ارائه کردند.

همچنین مدیران وزارت بهداشت کوبا و مرکز «بیو فارما کوبا» نیز  توضیحاتی در خصوص مراحل تولید انواع واکسن و همکاری های بیو فارما کوبا با انستیتو پاستور ارائه کردند.

ظریف قرار است در ادامه این سفر به بولیوی برود تا در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید این کشور شرکت کند.

فارس

ارسال نظر