تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

نمکی: آغاز طرح بیماریابی محله محور از تاریخ بیستم آبان

نمکی: آغاز طرح بیماریابی محله محور از تاریخ بیستم آبان وزیر بهداشت از آغاز طرح بیماریابی محله محور از تاریخ بیستم آبان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید نمکی وزیر بهداشت در  پنجمین اجلاس غیرحضوری روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به موفقیت وزارت بهداشت و همکاری مردم در مهار موج اول کرونا در کشور اظهار داشت: در آن دوران ما نگران دو مسئه بودیم و از دو چیز رنج بردیم، یک رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و دوم مضیقه مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی.

وی ادامه داد: از طرفی با فشار مالی و اقتصادی در شرایطی که میزان تست های تشخیصی را از 1200 به 25000 هزار تست رسیده بود مجموعه وزارت بهداشت با شرایط ویژه مالی مواجه شد و از طرف دیگر فقط 30 درصد از منابع مورد توافق را دریافت کرده بودیم و درآمد دانشگاه‌ها به ۱۵ تا ۲۰ درصد رقم مصوب رسیده بود.

وزیر بهداشت گفت: این این شرایط در جلسه‌ای که با حضور ر مقام معظم رهبری و ئیس جمهور و برگزار شد ایشان برای تامین اعتبارات و تامین نیروی انسانی و موارد باقی مانده سهم صندوق توسعه ملی دستوراتی را صادر کردند و تاکید داشتند که وزارت بهداشت باید محور اقناع همگانی باشد و برای اجرای مصوبات ستاد ملی قرارگاهی را ایجاد کند، یکی دیگر از دستورات این بود که بتوانیم با حرکت جهادی محله‌محور بیماریابی زودرس و قرنطینه به موقع را اجرا کنیم.

نمیک افزود: در این راستا طرحی با کمک بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد آماده شد و از تاریخ بیستم این حرکت محله محور و خانواده محور را آغاز خواهیم کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار