انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

ترامپ: با اختلاف زیاد پیروز انتخابات شدم

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا که از جوبایدن رقیب دمکرات خود در ایالت‌های سرنوشت‌ساز عقب ‌افتاده است، بار دیگر مدعی شد: من این انتخابات را با اختلاف زیاد برنده شدم!
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر از صفحه رسمی ترامپ در توییتر، این شبکه اجتماعی روی این توییت هشدار اطلاعات نادقیق گذاشته و تاکید کرده، نتایج انتخابات هنوز اعلام نشده است.

«دونالد ترامپ» که در شمارش آرا چند ایالت کلیدی از رقیبش «جو بایدن» عقب افتاده است، در چند توییت از این روند ابراز ناخرسندی و مراکز شمارش آراء انتخاباتی را به تخلفات قانونی متهم کرد.

وی مدعی تغییر در میزان آرا به زیان خود شد.

ترامپ نوشت: «در ساعاتی که اجازه شفافیت قانونی داده نشد، اتفاقات بدی رخ داد. تراکتورها درها و پنجره ها را مسدود کرده بودند و شیشه‌ها با مقوای ضخیم پوشانده شده بودند به طوری که ناظران قادر به دیدن اتاق های شمارش نبودند. چیزهای بدی در داخل اتفاق افتاده است. تغییرات بزرگ روی داده است.»

این درحالی است که ساعاتی پیش شبکه آمریکایی سی ان ان به نقل از یکی از مشاوران ترامپ گزارش داد که وی گفته است: دلیل متقنی در خصوص تقلب در انتخابات نداریم.

تازه‌ترین اخبار نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا همچنان حاکی هستند که جو بایدن با ۲۶۴ رای الکترال در برابر ۲۱۴ رای الکترال دونالد ترامپ پیشتاز است. در حالی که ترامپ همچنان حاضر به پذیرش شکست خود نیست، بایدن هر لحظه با شمارش آرای پستی موقعیتش بهتر می‌شود و همه آمریکایی‌ها در انتظار اعلام نتایج نهایی بسر می‌برند.

ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار