وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد
سرلشکر رشید:

تهدیدکنندگان را از رویارویی با ایران پشیمان خواهیم کرد

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) گفت: ما درحالی که برای تهدید و جنگ با هیچ کشوری پیشگام نخواهیم بود اما تهدیدکنندگان را از رویارویی با ملت شریف ایران سرافکنده و پشیمان خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۵۹۷
به گزارش راهبردمعاصر، سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در جمع فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح در رزمایش الی بیت المقدس نیروی هوافضای سپاه که در منطقه عمومی استان هرمزگان برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: ملت بزرگ ایران راهپیمایی و جشن انقلاب را در 22 بهمن ماه با شکوه و عظمت برگزار کردند. آیا امروز کسانی که وعده دادند ایران جشن چهلمین سال انقلاب خود را نخواهد گرفت، احساس شرمندگی و شکست نمی‌کنند. مانور بزرگ قدرت ملت ایران در 22 بهمن در گوش چه‌کسانی سیلی نواخت همچنین چگونه همه ما را متذکر و با احساس اطمینان و قدرت همراه کرد؟

 
وی افزود: ترامپ با تحریک اسرائیل و عربستان از قدرت منطقه‌ای ایران نگران شد و چنین محاسبه می‌کرد که با تحریم نفوذ ایران در منطقه کاهش خواهد یافت آیا آنچه در عراق و سوریه و لبنان و منطقه می‌گذرد نشانه محاسبه غلط ترامپ و محرکین آن نیست؟

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا تصریح کرد: ملت ایران با حمایت از نظام و انقلاب و تحت رهبری امام خامنه‌ای تهدیدات مرحله جدید را مدیریت کرد و با وجود برخی دشواری‌های کنونی و پیشِ‌رو این موضوع بیش از گذشته روشن شد که قدرت مستقر در ایران ریشه در باورهای انقلابی، سیاسی و اعتقادی جامعه ایران دارد. همان‌گونه که جامعه ایران دچار فروپاشی نخواهد شد نظام برآمده از انقلاب متکی در خون مطهر صدها هزار شهید نیز بر بحران‌ها غلبه و از این طریق قدرت خود را آشکار و تثبیت خواهد کرد.

سرلشکر رشید تأکید کرد: آنچه تاکنون گذشته است با وجود شکست دشمن به‌معنای پیروزی قطعی نیست و سال پیشِ‌رو با دشواری‌هایی همراه هست ولی بدون هوشیاری، انسجام و تکیه بر قدرت خداوند و حرکت زیر پرچم رهبری و نظام عبور از این مشکلات آسان نخواهد بود. دشمن تا شکست را باور نکند همچنان با افکار شیطانی با امید و غلبه بر اراده جمعی ملت ایران تلاش و توطئه خواهد کرد. باید دشمن را در باورهایش شکست داد تا دچار تزلزل در اراده و تصمیم شود.

وی با بیان اینکه "ما در نیروهای مسلح حافظ عزت و عظمت مردم و ایران عزیز هستیم"، گفت: ما باید برای هرگونه جانفشانی بیش از گذشته آماده باشیم. قدرت نیروهای مسلح موجب اطمینان خاطر مردم و قدرت دولت و سایر قوا برای پیش‌برد اهداف و برنامه‌ها خواهد شد. امیدوارم خداوند همچنان حافظ این ملت و سرزمین باشد و ما را هدایت کند.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) با تأکید بر اینکه ملت شریف ایران به‌دلیل احساس قدرت و برتری روحی نیاز به تهدید و جنگ با هیچ کشوری ندارد گفت: اما تاریخ گذشته این چهل سال پرافتخار به این معناست که دفاع از موجودیت، هویت و تمامیت ارزی کشور در برابر هر تهدیدی خطوط اصلی سیاست‌های دفاعی ــ امنیتی ایران است که برآمده از فرهنگ سیاسی تاریخی و اعتقادات دینی است و هرگز تغییر نخواهد یافت.

سرلشکر رشید اظهار داشت: مشاهده تجربه دوران دفاع مقدس و شکل‌گیری فرهنگ مقاومت عمومی و دفاع همه‌جانبه مردمی باید برای کسانی که منافع ملت ایران را تهدید می‌کنند هشدارآمیز باشد تا محاسبات خود را اصلاح کنند در غیر این صورت در عمل و با پذیرش هزینه‌های محاسبه‌نشده مجبور به انجام آن خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: تجربه جنگ 8 سال دفاع مقدس با عراق از مردم این سرزمین که پس از پیروزی انقلاب درگیر استقرار نظام جدید و امور مربوط به آن شدند مردان بزرگ نظامی تربیت کرد که برخی از آنها از مدیران برجسته نظام هستند و برخی دیگر همچون سردار سلیمانی بر سرنوشت منطقه تأثیرگذار بوده و خواهند بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا در پایان گفت: ما درحالی که برای تهدید و جنگ با هیچ کشوری پیشگام نخواهیم بود اما تهدیدکنندگان را از رویارویی با ملت شریف ایران سرافکنده و پشیمان خواهیم کرد بنابراین در حالی که از هیچ جنگی استقبال نمی‌کنیم اما برای پاسخ به هر گونه تجاوز در کشورمان کاملاً آماده‌ایم و امیدواریم فهم این مسئله برای متجاوزین با آزمون عملی و تحمیل هزینه سنگین حاصل نشود.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار