رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سخنان هایکو ماس درباره پیروزی بایدن و احیای برجام

سخنان هایکو ماس درباره پیروزی بایدن و احیای برجام وزیر خارجه آلمان در سخنانی درباره انتخابات آمریکا گفت پیروزی «جو بایدن» فرصت‌ احیای توافق هسته‌ای ایران را فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان امروز دوشنبه در سخنانی درباره انتخابات آمریکا، گفت پیروزی پیش‌بینی شده «جو بایدن» فرصت‌های جدید زیادی را برای همکاری بین برلین و واشنگتن فراهم می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری آلمانی «دویچه وله»، وی افزود این پیروزی همچنین فرصت‌ احیای توافق هسته‌ای ایران را که آمریکا تحت دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، ایجاد می‌کند.

 

او در یک مصاحبه رادیویی گفت: باید در این خصوص (توافق هسته‌ای ایران) گرد هم بیاییم.

 

بنابر این گزارش، «پیتر آلتمایر» وزیر اقتصاد آلمان هم ابراز امیدواری کرد واشنگتن در دولت جدید شعار «اول آمریکا» را کمتر لحاظ کند و در زمینه تجاری تصمیمات یکجانبه کمتری بگیرد.

 

وی افزود در دوره بایدن این احتمال وجود دارد که دیگر تعرفه‌ها تشدید نشود.

 

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان هم در نخستین سخنان مفصل درباره نتیجه انتخابات در آمریکا ابراز امیدواری کرد روابط کشورش با آمریکا قوی‌تر شود.

 

واکنش‌ها به نتیجه انتخابات در آمریکا در حالی است که همچنان سرنوشت این انتخابات در هاله‌ای از ابهام است و در حالی که بایدن اعلام پیروزی کرده، ترامپ همچنان از قبول شکست سرباز می‌زند.

 

ترامپ می‌گوید که پیروزی بایدن را نمی‌پذیرد، انتخابات تمام نشده و روند حقوقی در دادگاه از امروز دوشنبه آغاز خواهد شد.

 

واشنگتن پست نیز در گزارشی جدید از سنگ‌اندازی دولت ترامپ در روند انتقال قدرت به بایدن خبر داد و اعلام کرد «امیلی مورفی» مسئول خدمات عمومی دولت ترامپ از امضای نامه‌ای که به تیم بایدن اجازه می‌دهد کار انتقال قدرت را به طور رسمی آغاز کند، خودداری کرده است.

 

در واکنش، ستاد انتخاباتی بایدن از این اداره خواست با انتقال رسمی قدرت موافقت کند و هشدار داد امنیت ملی و منافع اقتصادی آمریکا به این موضوع بستگی دارد که این کشور یک «انتقال قدرت مسالمت‌آمیز و بدون مشکل» داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار