هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود

واکنش بورل به حواشی انتخابات آمریکا/فرایند انتقال قدرت بسیار طولانی پیش رو داریم

واکنش بورل به حواشی انتخابات آمریکا/فرایند انتقال قدرت بسیار طولانی پیش رو داریم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اعلام آمادگی برای توسعه همکاری‌های راهبردی و فرا آتلانتیک با دولت جدید «جو بایدن» با کنایه از ادعای دونالد ترامپ درباره تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرد که انتقال قدرت در این کشور به آرامی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۸۸

 به گزارش راهبرد معاصر «جوسپ بورل» روز چهارشنبه با ایراد سخنانی در پارلمان اروپا گفت: آمریکا و اتحادیه اروپا شرکای راهبردی و کلیدی هستند و باقی خواهند ماند. ما آماده‌ایم که هرچه سریع‌تر با دولت جدید بایدن وارد تعامل شویم. اما باید تا ۲۰ ژانویه (یکم بهمن) منتظر بمانیم چون همانطور که به خوبی می‌دانید یک فرایند انتقال قدرت بسیار طولانی پیش رو داریم و باید امیدوار باشیم که مرحله ناهموار نباشد.  

او در حالی این مطلب را بیان کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نتیجه آرا انتخابات اخیر ریاست جمهوری در این کشور را مردود دانسته و حاضر به پذیرش بایدن به عنوان رئیس جمهوری منتخب این کشور نیست.

ترامپ درحالی به انتشار این توییت‌ها و تکرار ادعاهای خود می‌پردازد که نتایج تقریبا نهایی شمارش آرا انتخاباتی نشان می‌دهد «بایدن» نامزد دموکرات با کسب اکثریت آرا مردمی و الکترال پیروز این انتخابات شده است.

بایدن شنبه شب با کسب ۲۹۰ رای الکترال در برابر تنها ۲۱۴ رای دونالد ترامپ، به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد. تاکنون شمار زیادی از رهبران سیاسی جهان از جمله سران اتحادیه اروپا پیروزی وی را تبریک گفته و آمادگی خود را برای همکاری با دولت جدید اعلام کرده‌اند.

بورل نیز در ادامه سخنان امروزش با اشاره به پیچیدگی مناسبات اتحادیه اروپا و آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ،  ابراز امیدواری کرد که آینده روابط دو طرف در دولت جدید بایدن بر پایه روحیه همکاری و مشارکت بازتعریف شود.

وی در همین پیوند برخی چالش‌های موجود در دستور کار همکاری‌های دو سوی آتلانتیک از جمله تقویت سازمان‌های بین‌المللی، مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا، تسریع اقدامات برای پیشگیری از تغییرات آب و هوایی را مرور کرد و مورد اشاره قرار دارد. او همچنین ابراز امیدواری کرد که در خصوص مسائل ژئوپلیتیک و سیاست خارجی از جمله توافق هسته‌ای ایران با آمریکا به یک رویکرد مشترک برسد.

بورل تاکید کرد که همکاری‌های راهبردی آمریکا و اتحادیه اروپا زمانی اثر بخش خواهد بود که هر دو طرف قوی، متعهد و در کنار یکدیگر باشند.

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار