وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

هدف ترامپ از پاکسازی‌های جدید در پنتاگون چیست؟

هدف ترامپ از پاکسازی‌های جدید در پنتاگون چیست؟ یک پایگاه آمریکایی احتمالات جدیدی درباره دلیل پاکسازی‌ اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در پنتاگون مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر  یک پایگاه آمریکایی گزارش داده پاکسازی‌های اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در پنتاگون ممکن است با برنامه‌های او برای خروج سریع نظامیان آمریکا از خاورمیانه قبل از اتمام دوران ریاست‌جمهوری‌اش ارتباط داشته باشد.

ترامپ چند روز پیش، «مارک اسپر» را از سمت وزیر دفاع آمریکا اخراج و «کریس میلر» را به جای او منصوب کرد.

پایگاه آکسیوس گزارش داده کریس میلر فردی را به عنوان مشاورش انتخاب کرده که نشان می‌دهد هدف دولت ترامپ از پاکسازی‌های اخیر احتمالاً سرعت بخشیدن به روند خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه (غرب آسیا) قبل از اتمام دوران ریاست‌جمهوری‌اش در ماه ژانویه است.

یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته موج اخراج‌ها در پنتاگون و به خدمت گرفتن «داگلاس مک‌گره‌گور» را تا حدودی می‌توان روش خاص ترامپ برای توبیخ دیگران بنا به دلایل شخصی دانست؛ اما مقام‌های ارشد کاخ سفید از مقام‌های جدید پنتاگون خواسته‌اند اظهارات علنی بیشتری درباره خروج نظامیان آمریکا از افغانستان تا پایان سال جاری میلادی مطرح کنند.

یک مقام ارشد دیگر گفت ترامپ که سال ۲۰۱۶ با وعده خارج کردن نظامیان امریکا از خاورمیانه روی کار آمد از سرعت پایین خروج نیروهای آمریکا از این منطقه احساس سرخوردگی می‌کند.

ترامپ چندین بار تا به حال به مشاورانش گفته خواستار خروج نظامیان آمریکا از افغانستان تا قبل از کریسمس است.

مک‌گره‌گور، مشاور جدید سرپرست وزارت دفاع آمریکا در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ با فاکس‌نیوز گفت که او به ترامپ توصیه می‌کند «در اسرع وقت» از افغانستان خارج شود. مک‌گره‌گور علاوه بر این گفته که آمریکا منافعی در سوریه ندارد و باید به سرعت از این کشور خارج شود.

پنتاگون در بیانیه‌ای به آکسیوس، انتخاب مک‌گره‌گور به عنوان مشاور ارشد کریستوفر میلر را تأیید کرده است.

از زمانی که رسانه‌ها «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را به عنوان برنده انتخابات اعلام کرده‌اند، ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده است. با این حال، او به سرعت طی روزهای اخیر مقام‌های ارشد پنتاگون را اخراج کرده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار