حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم

توافق رژیم صهیونیستی، یونان و قبرس بر سر توسعه همکاری‌های نظامی

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به‌تازگی به قبرس سفر کرده است، با وزرای دفاع یونان و قبرس بر توسعه همکاری‌های نظامی توافق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، «نیکولاس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان و «خارالامبوس پتریدس» وزیر دفاع قبرس، روز (پنجشنبه)، بر سر توسعه همکاری‌های نظامی توافق کردند.

 

به گزارش پایگاه خبری روزنامه «الشرق الاوسط»، سه وزیر یادشده در ارتباط با توافق یادشده گفتند که این همکاری، نیروهای مسلح‌شان را در وضعیت آمادگی بهتری قرار خواهد داد و از طرفی دیگر، به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر و «امنیت منطقه‌ پرتنش را تقویت خواهد کرد».

 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت که در نیکوزیا پایتخت قبرس بر سر «توسعه همکاری‌های صنعتی به‌منظور تقویت توان دفاعی ما و ایجاد هزاران فرصت شغلی برای اقتصاد هر سه طرف در سطح گسترده» توافق شده است.

 

نیکولاس پاناگیوتوپولوس وزیر دفاع یونان نیز در ارتباط با این مسئله اظهارداشت که نیروهای مسلح یونان، «اسرائیل» و قبرس در زمینه‌ برنامه‌های مشترک آموزشی، تبادل اطلاعات و امنیت سایبری با یکدیگر همکاری دارند.

 

طبق این گزارش، پاناگیوتوپولوس و همتای قبرسی گفته‌اند که هر سه طرف به توسعه این شراکت چشم دوخته‌اند تا کشورهای دیگری مثل آمریکا نیز به جمع آنها بپیوندد. پاناگیوتوپولس درباره حضور آمریکا در شرق مدیترانه گفت که این حضور «اهمیت ویژه‌ای برای برقراری ثبات منطقه‌ای دارد».

 

سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به قبرس تقریبا یک ماه پس از سفر «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم به یونان صورت می‌گیرد.

 

اخیرا به‌دنبال فعالیت‌های ترکیه در آب‌های شرقی مدیترانه و تلاش این کشور برای یافتن منابع انرژی جدید و بروز تنش بین آتن و آنکارا و عدم حمایت کافی اروپا از یونان، این کشور و قبرس جنوبی را بر آن داشته برای جبران ضعف نظامی خود به سمت رژیم تل آویو روی بیاورند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار