پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

جریمه ۳۰۰ هزارتومانی ۳۵ واحدصنفی و پلمب ۷ مغازه در تهران

پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از اعمال جریمه ۳۰۰ هزارتومانی برای ۳۵ واحدصنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر با تلاش ماموران نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی از 4 هزار و 421 واحد صنفی در نقاط مختلف شهر تهران بازدید و7واحد صنفی متخلف با دستور قضائی، پلمب شد. 

برپایه این گزارش، روز گذشته بیست و هفتم آبان ماه ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی طی تعامل با سایر پایگاه های ده گانه پلیس امنیت عمومی پایتخت در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و سلامت عمومی مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از واحد های صنفی نقاط مختلف شهر تهران بازدید کردند.

در این طرح مأموران از 4هزار و 421 واحد صنفی بازدید و به 50متصدی متخلف واحدهای صنفی اخطار کتبی داده شد و 35 واحد صنفی نیز به دلیل عدم رعایت کامل پروتکل‌های  بهداشتی جریمه 300هزار تومانی دریافت کردند.

بنابر این گزارش، با هماهنگی‌های قضائی 7واحد صنفی که هیچ توجهی به پروتکل های بهداشتی نداشته وسلامت جامعه را به خطر انداخته بودند ، پلمب شدند.

همچنین به 2 هزار و 122 مراجعه‌کننده به واحدهای صنفی که بدون ماسک در این واحدها حضور داشتند، تذکر لسانی استفاده از ماسک داده شد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده