دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

جریمه ۳۰۰ هزارتومانی ۳۵ واحدصنفی و پلمب ۷ مغازه در تهران

جریمه ۳۰۰ هزارتومانی ۳۵ واحدصنفی و پلمب ۷ مغازه در تهران پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از اعمال جریمه ۳۰۰ هزارتومانی برای ۳۵ واحدصنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده بودند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر با تلاش ماموران نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی از 4 هزار و 421 واحد صنفی در نقاط مختلف شهر تهران بازدید و7واحد صنفی متخلف با دستور قضائی، پلمب شد. 

برپایه این گزارش، روز گذشته بیست و هفتم آبان ماه ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی طی تعامل با سایر پایگاه های ده گانه پلیس امنیت عمومی پایتخت در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و سلامت عمومی مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از واحد های صنفی نقاط مختلف شهر تهران بازدید کردند.

در این طرح مأموران از 4هزار و 421 واحد صنفی بازدید و به 50متصدی متخلف واحدهای صنفی اخطار کتبی داده شد و 35 واحد صنفی نیز به دلیل عدم رعایت کامل پروتکل‌های  بهداشتی جریمه 300هزار تومانی دریافت کردند.

بنابر این گزارش، با هماهنگی‌های قضائی 7واحد صنفی که هیچ توجهی به پروتکل های بهداشتی نداشته وسلامت جامعه را به خطر انداخته بودند ، پلمب شدند.

همچنین به 2 هزار و 122 مراجعه‌کننده به واحدهای صنفی که بدون ماسک در این واحدها حضور داشتند، تذکر لسانی استفاده از ماسک داده شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار