نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

دستور بازداشت علما حاضر به همراهی با سیاست‌های ریاض نمی شوند

وزارت ارشاد و امور دینی عربستان سعودی خواستار بازداشت و تحت پیگرد قرار دادن علما و مفتیانی شده است که حاضر به همراهی با سیاست‌های ریاض در خصوص اخوان‌المسلمین نشده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر «مجتهد» افشاگر معروف عربستانی به تازگی سندی را منتشر کرده که حاکی از آغاز دور جدید بازداشت علما و مفتیان غیر همسو با دولت سعودی است.

در این سند که مهر محرمانه بر روی آن نقش بسته، وزارت ارشاد و امور اسلامی سعودی در نامه‌ای به بخش‌های تحت امر خود خواستار جمع‌آوری اطلاعات از خطیبان مساجد و علمایی شده است که حاضر نشد‌اند، بیانیه  اخیر «هیأت علمای سعودی» در تروریستی خواندن اخوان‌المسلمین را در مساجد قرائت کنند.

در سند تازه افشا شده، آمده است که امامان جماعت و خطیبانی که حاضر به قرائت بیانیه هیأت علمای سعودی نشده‌اند، اگر عذر موجهی نداشته باشند، برکنار شوند تا مقدمات بازداشت آن‌ها فراهم شود. همچنین باید افراد جدیدی جایگزین آن‌ها شوند که با سیاست‌های دولت سعودی همسو باشند.

سه‌شنبه گذشته هیأت کبار العلمای عربستان سعودی به تبعیت از دولت این کشور که پیشتر گروه اخوان المسلمین را به همراه حزب‌الله لبنان تروریستی خوانده بود، گروه اخوان را «گروهی تروریستی» خواند و ادعا کرد که این گروه نماینده شیوه اسلام نیست و اقداماتش تفرقه‌افکنانه، خشونت‌بار و حامی تروریسم است. 

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز روز یکشنبه از بیانیه هیئت کبار العلمای عربستان سعودی که در آن گروه اخوان المسلمین تروریستی نامیده شده، استقبال کرد. 

پاکسازی علما و مفتیان و خطیبان مساجد از زمان روی کار آمدن «محمد بن سلمان» در سال ۲۰۱۷، به طور بی سابقه‌ای آغاز شده است و طبق آخرین اطلاعات بیش از چهار هزار شخصیت دینی عربستانی در زندان‌ها به سر می‌برند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار