اردکانی: قبوض جدید آب برای مشترکان تهرانی صادر می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ مهاجرانی: پرداخت کالابرگ به دهک‌های ۴ تا ۷ انجام خواهد شد ولی زمان آن مشخص نیست آغاز طرح فروش خودرو‌های وارداتی از ٢٨ تیر ماه/ متقاضیان از امروز حساب خود را وکالتی کنند پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد قیمت جدید دام زنده ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / قیمت گوسفند و گوساله + جدول قیمت جدید طلا و سکه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴/ کف قیمتی نیم سکه شکست آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی؛ دلار توافقی رشد کرد بیت‌کوین ۱۲۰ هزار دلار را هم رد کرد قیمت جدید طلا و سکه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴/ سقف مقاومت سکه شکست قبض‌های علی الحساب بسته به میزان مصرف برق اصلاح می‌شود قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو دوشنبه ۲۳ تیر۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در تیر ۱۴۰۴ قیمت برنج به شدت تغییر کرد تمدید یک‌ماهه مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی و آراء هیئت‌های حل اختلاف

کاهش 5 تا 15 درصدی قیمت مسکن در شهرهای اطراف تهران

بازار مسکن در شهرهای اطراف تهران در وضعیت رکود قرار گرفته و نرخ‌ها در شهرهای پردیس، هشتگرد و پاکدشت بین ۵ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر  قیمت مسکن در شهرهای اطراف تهران به تبعیت از پایتخت مقداری افت کرد. بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد نرخ‌های پیشنهادی در شهرهای جدید پردیس و هشتگرد ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است. در شهر پاکدشت نیز معاملات کساد شده و دیگر از نرخ‌های کاذب خبری نیست. در عین حال در هر سه شهر یاد شده حدود نیمی از فروشندگان و حدود ۹۰ درصد خریداران عقب نشینی کرده و تمایلی به انجام معامله ندارند. به همین لحاظ خرید و فروش راکد شده است.

از سوی دیگر هیجانات سیاسی در برداشت از آینده تاثیر گذاشته و برخی دلالان برای فروش به تکاپو افتادهاند. البته برخی دلالان از ارایه وضعیت واقعی بازار خودداری میکنند و سعی دارند چشم انداز آینده را افزایشی نشان دهند. با این وجود افزایش عرضه مسکن نشان می دهد نگرانی هایی نسبت به کاهش قیمت در افق پیش رو وجود دارد.

یکی از مشاوران املاک در شهر جدید هشتگرد گفت: قیمت واحدهایی که تا دو هفته قبل حدود ۴۰۰ میلیون تومان فروخته می شد به ۳۷۰ میلیون تومان رسیده اما خریدار نیست. البته برخی مالکان هم در این شرایط تمایلی برای فروش ندارند اما تعدادی دیگر برای فروش عجله دارند. وضعیت کلی بازار به نفع خریداران است. از سوی دیگر به دلیل اینکه قیمتها در هشتگرد به اندازه پردیس رشد نداشته، هنوز ظرفیت قیمتی آن تکمیل نشده و نمی توان انتظار افت قیمت بیش از این مقدار را داشت.

از شهر جدید پردیس هم خبر می رسد که نرخهای پیشنهادی ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است. افت قیمت در برخی واحدهای میلیاردی تا ۱۵۰ میلیون تومان می رسد. چند روز پیش نیز مهدی هدایت، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید ازک اهش ۱۰ درصدی قیمت مسکن در پردیس خبر داد.

در شهر پاکدشت معاملات به حالت تعلیق درآمده است. واسطه های ملکی در پاکدشت می گویند که خریداران انتظار افت قیمت دارند و فروشندگان در انتظار افزایش قیمت هستند. با این حال دیگر از نرخهای کذایی خبری نیست و قیمتها واقعی شده است. در برخی فایلها قیمت تا ۵ درصد کاهش نشان می دهد. به طور کلی بازار مسکن پاکدشت در رکود به سر می برد.

تابناک

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار