گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ادعای جدید پامپئو: حضور نظامی ایران در عراق برای حمایت از دولت الکاظمی است

ادعای جدید پامپئو: حضور نظامی ایران در عراق برای حمایت از دولت الکاظمی است وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با «العربیه» درباره چرایی حضور نظامی این کشور در عراق، علیه ایران لفاظی و ادعا کرد که این حضور برای حمایت از دولت «مصطفی الکاظمی» است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» در مصاحبه با رسانه سعودی به تکرار ادعاها علیه ایران پرداخت و همچنین مدعی شد که تعداد بیشتری از کشورهای عربی به توافق سازش با رژیم صهیونیستی ملحق خواهند شد.

شبکه العربیه از مصاحبه اختصاصی با وزیر خارجه آمریکا خبر داد؛ مصاحبه ای که امروز یکشنبه پخش شد.

مایک پامپئو در این مصاحبه طبق روال ماه‌های اخیر خود به تکرار ادعاها علیه ایران و مواضع منطقهای این کشور پرداخت و همچنین درباره توافق سازش کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با این رسانه عربستان سعودی مدعی شد که کشورهای عربی بیشتری به توافق سازش با رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط ملحق خواهند شد.

او گفت: «من خیلی مطمئن هستم که دیگر کشورها به کاری که اماراتی‌ها، بحرینی‌ها و سودانی‌ها انجام داده‌اند و جایگاه بر حق اسرائیل در میان کشورها را به رسمیت شناختند، ملحق خواهند شد».

پامپئو مدعی شد: «آنها این کار (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی) را انجام خواهند داد چرا که این بهترین کار برای کشورشان و برای بیشتر شدن رفاه و امنیت در کشورشان است».

وی سپس ادعا کرد که انعقاد توافق سازش بین کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی بدون رهبری و تعامل آمریکا و نقشش در «موکدا اعلام کردن خطرات برآمده از جمهوری اسلامی ایران برای خاورمیانه» امکان پذیر نبود.

وزیر خارجه آمریکا، ایران را تهدیدی مشترک برای کشورهای منطقه غرب آسیا خواند و بر کمک واشنگتن به این کشورها برای مقابله با این تهدید تاکید کرد.

وی ادعا کرد: «واقعیت این است که کشورهای (حاشیه جنوبی) خلیج (فارس) و اسرائیل این را فهمیده‌اند که آنها با تهدید مشترک ایران مواجه هستند».

به ادعای پامپئو، «هر کشوری که خواهان یک وضعیت بهتر برای مردمش است، با به رسمیت شناختن اسرائیل همراهی خواهد کرد».

وزیر خارجه آمریکا در دفاع از مواضع ضد ایرانی دولت دونالد ترامپ هم صحت کرد و گفت، سیاست آمریکا در قبال ایران تغییر نکرده و در کل دوره دولت ترامپ سیاستی منسجم بوده است.

دیپلمات ارشد دولت آمریکا و رئیس سابق سیا افزود: «ما تک تک تعهداتی را که به کشورهای خاورمیانه داده بودیم، عمل کرده‌ایم، ما از آمریکایی‌ها حفاظت کرده‌ایم و با شرکایی که خواهان مشارکت با ایالات متحده آمریکا هستند، شریک شده‌ایم. هیچ دلیلی ندارد که این موضوع تا زمانی که رئیس جمهور ترامپ در منصب است، تغییر کند».

بنا بر گزارش پایگاه عراقی «شفق نیوز»، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با العربیه درباره حضور نظامی این کشور در عراق هم صحبت کرد.

پامپئو با تکرار این ادعا که واشنگتن به دنبال با ثبات سازی اوضاع در عراق است، به لفاظی ضد ایرانی دست زد و مدعی شد: «عراقی‌ها خواستشان را برای اینکه تابع ایران نباشند، نشان  داده‌اند».

به ادعای وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ، حضور نیروهای آمریکایی در عراق با هدف حمات از دولت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق است.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه اقداماتی در عراق قرار است انجام گیرد، اینطور پاسخ داد که بعدا مشخص خواهد شد که چه اقداماتی علیه شبه نظامیان مورد حمایت ایران در عراق انجام می شود.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار