پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد

امیرعبداللهیان: از تلاش‌های سازمان ملل برای بازگشت امنیت پایدار به سوریه استقبال می‌کنیم

امیرعبداللهیان: از تلاش‌های سازمان ملل برای بازگشت امنیت پایدار به سوریه استقبال می‌کنیم مدیرکل بین الملل مجلس شورای اسلامی گفت: ایران از تلاش‌های سازمان ملل و اقداماتی که به حفظ تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و بازگشت امنیت پایدار به سوریه کمک کند، استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر گیر پترسون نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در سوریه با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

‌‎پترسون در این دیدار با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ۱۰ سال گذشته به منظور استقرار صلح و امنیت در سوریه اظهار کرد که روند سیاسی در مسیر نسبتا خوبی قرار گرفته است، اما همچنان وجود فضای بی اعتمادی میان گروه‌های مختلف در سوریه مانع پیشرفت روند سیاسی است.

‌‎وی به شرایط حساس سوریه و وجود برخی اختلاف دیدگاه‌ها در این کشور اشاره کرد و گفت: ما به کمک همه احزاب، طرف‌ها، کشور‌های همسایه و سازمان‌های بین المللی برای خروج از این رکود و بن بست نیاز داریم.

پترسون با اشاره به وضعیت انسانی گفت: متاسفانه شرایط اقتصادی مردم سوریه هر روز بدتر می‌شود.

‌‎نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در سوریه ضمن اشاره به مذاکرات صورت گرفته در چند سال گذشته و موارد پیش رو، گفت: در حال حاضر ما نیاز به ارزیابی داریم تا بدانیم که چه کار‌هایی صورت داده ایم و چه نقاط ضعفی در روند مذاکرات بوده است.

‌‎وی در پایان ضمن قدردانی از اقدامات سازنده ایران در مبارزه با تروریسم در سوریه، با اشاره به حمایت‌های بشردوستانه و حمایت جمهوری اسلامی ایران از بازگشت مهاجرین و آوارگان سوری به خانه هایشان گفت: ما باید در موضوع سوریه، وضعیت حقوق بشر و آوارگان را بسیار جدی بگیریم.

وی افزود: ما به شرایط منطقه آگاه هستیم و به تلاش‌های بی وقفه خود برای کمک به سوریه ادامه می‌دهیم.

‌‎امیرعبداللهیان در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های سازمان ملل و اقداماتی که به حفظ تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و بازگشت امنیت پایدار به سوریه کمک کند، استقبال می‌کند.

‌‎وی افزود: آنچه که حلقه مفقوده در شرایط امروز سوریه می‌باشد وجود بی اعتمادی است، زیرا مثلا فردی که تا چند وقت پیش رهبر جریانی تروریستی بوده، سلاح حمل می‌کرده و اقدامات تروریستی انجام می‌داده است اکنون اصرار دارد که با پوشیدن کت و شلوار و زدن کراوات به عنوان طرف مذاکره دعوت شود.

‌‎امیرعبداللهیان گفت: متاسفانه برخی گروه‌های خطرناک تروریستی تلاش می‌کنند با تغییر نام از لیست سیاه تروریستی سازمان ملل متحد خارج شوند لذا اتخاذ رویکرد بی طرفانه سازمان ملل متحد و عدم مشاهده استاندارد‌های دوگانه مورد توجه جدی جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: ما معتقدیم در روند کار کمیته قانون اساسی همه طرف‌ها مسئول هستند و باید پاسخگو باشند و تکیه بر مقصر خواندن دولت سوریه در تعارض با سیاست بی طرفی است.

مدیرکل بین الملل رئیس مجلس اعمال تحریم‌ها علیه سوریه به ویژه در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی را ظالمانه خواند و بر ضرورت اقدام برای رفع تحریم‌های ضد انسانی تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در خاتمه گفت: ایران همچنان با قدرت از سوریه و امنیت این کشور مهم در منطقه دفاع می‌کند. تهران همچنین از تلاش‌های سازنده سازمان ملل متحد در کمک به سوریه حمایت و بر قضاوت بی‌طرفانه در قبال سوریه تاکید می‌کند.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار