حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

چین: اجرای برجام پیش شرط اساسی حل مساله هسته ای ایران است

سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به برگزاری نشست کمیته مشترک برجام در ۲۶ آذر در وین اظهار کرد: مهم نیست که اوضاع چگونه پیش می رود، ادامه حفظ و اجرای برجام باید پیش شرط اساسی هرگونه راه حل سیاسی برای مساله هسته ای ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر  خانم «هوا چون اینگ» روز سه شنبه در کنفرانس خبری روزانه در پکن در مورد جزییات نشست کمیته مشترک برجام افزود: در این نشست، شرکت کنندگان برجام اوضاع کنونی مساله هسته‌ای ایران را ارزیابی و چگونگی اجرای برجام را مورد بررسی قرار خواهند داد و مراحل بعدی را هماهنگ می سازند.

وی با اشاره به اینکه چین نمایندگان خود را برای شرکت در این نشست اعزام خواهد کرد ابراز امیدواری کرد که طرف‌های مختلف با استفاده از فرصت این نشست، بیش از پیش از برجام و شناخت مشترک قطع نامه ۲۲۳۱ شورای امنیت دفاع و به طور کامل آن را اجرا کنند و روش مقابله با چالش‌های کنونی را مورد بحث و بررسی قرار داده و به پیشبرد حل و فصل سیاسی مساله هسته‌ای ایران ادامه دهند.

خانم هوا افزود: ما منتظر هستیم آمریکا با عقلانیت و عمل گرایی، هرچه زودتر به برجام بازگردد و با اقدامات عملی برای حفظ سازوکار منع گسترش سلاح های هسته ای بین المللی و صلح و ثبات منطقه خاورمیانه مسئولیت خود را برعهده بگیرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار