عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند

تماس تلفنی بورل با ظریف/ بورل: ترور فخری‌زاده مجرمانه بود

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ساعتی پیش در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه بر مجرمانه بودن ترور شهید فخری زاده مجددا تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر «جوزب بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ساعتی پیش در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با تأکید مجدد بر مجرمانه بودن اقدام تروریستی در به شهادت رساندن شهید محسن فخری زاده، مواضع اتحادیه اروپا را در این خصوص تشریح کرد.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از این نیز در نشستی درباره سیاست خارجی این اتحادیه در واکنش به ترور شهید «محسن فخری‌زاده» تاکید کرد که این ترور «اقدامی مجرمانه» بود و افزود: متاسفانه باید بگویم این روش حل مسائل نیست. ما قرار نیست از هسته‌ای شدن ایران با کشتن کارشناسان و علم هسته‎‌ای آن ممانعت کنیم.

اتحادیه اروپا همچنین روز شنبه هشتم آذر ماه اقدام تروریستی به شهادت رساندن «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را مجرمانه و در تضاد با اصل احترام به حقوق بشر توصیف کرد.

در بیانیه سخنگوی اتحادیه اروپا  آمده است: «در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ (هفتم آذرماه) در آبسرد، یک مقام دولتی ایران و چندین غیرنظامی در مجموعه‌ای از حملات خشونت‌بار کشته شدند. این یک اقدام مجرمانه و در تضاد با اصل احترام به حقوق انسانی که اتحادیه اروپا حامی آن است، می‌باشد».

به گزارش فارس، محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

بسیاری از کشورها این اقدام تروریستی را محکوم و وزرای خارجه تعدادی از کشورها نیز در این چند روز در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ایران، این اقدام را محکوم کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار