آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انفجار کرونا در ترکیه

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به افزایش نرخ ابتلای روزانه به ویروس کرونا به بالای ۳۰ هزار نفر در این کشور گفت که «هیچ راهی به جز به حداقل رساندن تردد افراد وجود ندارد».
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۵۰

افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در سرتاسر ترکیه نظام سلامت این کشور را با بحرانی جدی روبرو ساخته است.

به رغم افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت بخش مراقبت از بیماران کرونایی و همچنین بخش مراقبتهای ویژه نسبت به فصل بهار، بیمارستانها همچنان با حداکثر ظرفیت به بیماران کرونایی خدمات رسانی می کنند.

به گفته یکی از پزشکان ترکیه حتی اتاقهای عمل جراحی نیز به بخش مراقبتهای ویژه تبدیل شده است و این وضعیت «بسیار وحشتناک است زیرا بیمارستانها فراتر از ظرفیت خود با مراجعه بیماران روبرو هستند».

وزیر بهداشت ترکیه هفته گذشته و برای نخستین بار از ماه ژوئیه تاکنون نرخ واقعی ابتلای روزانه به ویروس کرونا را اعلام کرد.

با آنکه شخصیتهای مخالف دولت و انجمن پزشکی ترکیه به همراه اتحادیه ملی پزشکان این کشور همچنان نرخ واقعی ابتلا را بالاتر از ارقام اعلام شده از سوی مقامات آنکارا می دانند، این ارقام رسمی موج دوم شیوع کرونا در ترکیه را در زمره وخیم ترین وضعیتهای شیوع کرونا در جهان قرار می دهد؛ موجی که به مراتب بدتر از موج نخست آن در فصل بهار است.

دولت ترکیه روز پنج شنبه در تازه ترین اعلام رسمی خود، شمار مبتلایان جدید را ۳۱،۹۲۳ نفر و شمار قربانیان این بیماری را ۱۹۳ نفر اعلام کرد.

تعداد کل قربانیان این بیماری ویروسی در کشور ترکیه به ۱۴،۱۲۹ نفر رسیده است. تنها سه کشور ایالات متحده، برزیل و هندوستان- با جمعیتی به مراتب بیشتر از ترکیه ۸۰ میلیونی- نرخ ابتلای روزانه بالاتری دارند.

در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به صراحت گفت که «چاره ای به جز به حداقل رساندن تردد افراد برای کاهش تأثیر منفی این بیماری همه گیر وجود ندارد».

به همین دلیل، وی روز دوشنبه از اتخاذ تدابیر جدیدی برای متوقف ساختن گستره شیوع این بیماری همچون منع تردد شبانه در ایام هفته، ماندن اجباری در خانه در روزهای پایانی هفته، محدودسازی مراسم عروسی و عزا به ۳۰ نفر و ممنوعیت بر استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی برای افراد بالای ۶۵ سال و کمتر از ۲۰ سال.

اردوغان در توجیه این مقررات کرونایی جدید گفت که هدف از وضع این قوانین «جلوگیری از تبدیل شدن یک بحران سلامتی به یک بحران تمام عیار اقتصادی و اجتماعی است».

کلمات کلیدی: کرونا ترکیه
ارسال نظر
آخرین اخبار