جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

شمخانی: جهان بدون رژیم صهیونیستی امن‌تر خواهد شد/ آمریکا دنبال غارت نفت سوریه است

شمخانی: جهان بدون رژیم صهیونیستی امن‌تر خواهد شد/ آمریکا دنبال غارت نفت سوریه است دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بی تردید جهان بدون رژیم صهیونیستی امن‌تر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  فیصل المقداد، وزیر امور خارجه جدید سوریه صبح امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی با او گفتگو کرد.

 

در این دیدار دریابان شمخانی با اشاره به سطح عالی روابط راهبردی ایران و سوریه و با تمجید از نقش مهم و ممتاز این کشور در مقاومت منطقه‌ای علیه اشغالگری و توسعه طلبی رژیم صهیونیستی بر ضرورت استمرار و گسترش روابط تهران - دمشق تاکید کرد.

 


وی با بیان اینکه آمریکا با حضور در سوریه به دنبال غارت نفت سوریه، حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و تقویت و گسترش هسته‌های تروریستی داعش در منطقه است، تصریح کرد: باید به حضور شرارت آمیز آمریکا در منطقه پایان داد.

 


دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به علت وجودی و رمز بقاءرژیم صهیونیستی که توسعه تجاوز به حقوق انسان‌ها و ترور است، افزود: جامعه جهانی و مجامع بین المللی باید برای ایجاد جهانی امن و آرام در برابر اقدامات این رژیم خون آشام و ضد بشری قاطعانه بایستد.

 


شمخانی گفت: بی تردید جهان، بدون رژیم صهیونیستی امن‌تر خواهد شد.

 


شمخانی گفت: دولتمردانی که با حقارت مشغول عادی سازی روابط با رژیم جعلی صهیونیستی و کمک به اجرای نقشه‌های آمریکا در منطقه هستند فرجامی بهتر از قذافی و عمر البشیر نخواهند داشت.


دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با تجلیل از مقاومت مردم و دولت سوریه در برابر تجاوز و "تروریسم عبری - داعشی" تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه ملت و دولت سوریه را در مسیر مبارزه با تجاوز گری و نابود سازی تروریسم تنها نخواهد گذاشت.


شمخانی تصریح کرد: خون پاک فرزندان مقاومت در ایران، سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، یمن و همه بلاد اسلامی بنیان اشغالگری، تجاوز و تروریسم را از منطقه ریشه کن خواهد کرد.

 

در این دیدار وزیر امور خارجه سوریه نیز با قدردانی از حمایت‌های همه جانبه جمهوری اسلامی در برابر تروریسم و تهدیدات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: دولت و ملت سوریه هیچگاه خاطره جانفشانی و فداکاری سرداران و سربازان ایرانی و در راس آن‌ها شهید قاسم سلیمانی فراموش نخواهند کرد.

 

وی با اشاره به روابط خوب دو کشور در همه حوزه‌ها بر تقویت و گسترش این روابط به ویژه در حوزه‌های اقتصادی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار