آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

الحوثی:آمریکا ملت یمن را برای رونق کارخانه‌های اسلحه سازی خود می کشد

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تصریح کرد، آمریکا با فروش اسلحه‌های خود به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اجرای نقشه‌های رژیم صهیونیستی، عامل اصلی قتل عام ملت یمن است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن گفت که آمریکا فرزندان ملت یمن را برای رونق کارخانه‌های اسلحه سازی خود کشته است.

این مقام یمنی در صفحه کاربری خود در توییتر گفت: «آمریکا به منظور اجرای وعده‌های انتخاباتی در کاهش نرخ بیکاری و پرداخت بدهی‌ها و در ازای پول کشورهای عربی حوزه خلیج (فارس) و به منظور نقشه‌های اسرائیل، ملت یمن را کشت».

وی افزود: «مردمی که روزانه در تجاوزات آمریکا، عربستان سعودی، امارات و متحدانش کشته می‌شوند و با صدای انفجار بمب‌های آمریکایی و بوی گازها و بقایای پیکر قربانیان قتل عام‌ها بیدار می‌شوند با به راه انداختن یک کمپین و انتشار کلیپ‌ها و تصاویر کودکان، زنان و سالخوردگان شهید یمنی پاسخ می‌دهند و تاکید می‌کنند که آمریکا منشأ نگرانی نیست؛ بلکه منشأ عامل اصلی کشتار ملت یمن است.»

الحوثی در این توییت از هشتگ «#امریکا-مصدر-قتل-الشعب-الیمنی» (آمریکا منبع کشتار ملت یمن) استفاده کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار