هشدار سازمان ملل درباره سو تغذیه حاد کودکان یمن-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

هشدار سازمان ملل درباره سو تغذیه حاد کودکان یمن

سازمان ملل هشدار داد که حدود 400 هزار کودک زیر 5سال یمنی در خطر مرگ به دلیل سوء تغذیه حاد قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 12
کد خبر: ۷۷۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر سازمان ملل روز جمعه هشدار داد که حدود 400 هزار کودک یمنی زیر پنج سال در خطر مگر به دلیل سوء تغذیه حاد قرار دارند.

سازمان ملل همچنین تاکید کرد که دست کم 2.3 میلیون کودک با خطر سوء تغذیه شدید مواجه هستند.

«دیوید بیسلی» رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل در قطعنامه‌ای گفت:‌ «این آمار درخواست دیگری برای کمک به یمنی‌ها است که هر کودکی که با سوء تغذیه مواجه است به معنای آن است که یک خانواده برای بقا در تلاش است.»

افزایش کودکان یمنی که به دلیل سوء تغذیه با خطر مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند به 400 هزار نفر حاکی از افزایش 22 درصدی این تعداد در سال 2020 است.

«هنریتا فور» رئیس سازمان کودکان ملل متحد نیز گفت: «هر روز که اقدامی صورت نگیرد کودکان بیشتری میمیرند.»

وی تاکید کرد: «سازمان‌های بشردوستانه نیازمند منابع قابل پیش‌بینی فوری برای نجات جان انسان‌ها هستند.»

یونیسف نیز برآورد کرده که تمامی 12 میلیون کودکی که در یمن زندگی می‌کنند نیازمند نوعی کمک هستند. این کمک‌ها شامل غذا، خدمات بهداشتی، آب سالم، تحصیل و کمک‌های نقدی برای کمک به خانواده‌های این کودکان است.

سازمان ملل همچنین هشدار داد که حدود 1.2 میلیون زن باردار یا شیرده نیز از سوء تغذیه شدید در سال 2021 رنج می‌برند.

رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل نیز در ادامه بیانیه خود گفت: «بحران در یمن ترکیبی از درگیری، فروپاشی اقتصادی و کمبود شدید بودجه برای فراهم کردن کمک‌های ضروری است.»

وی اضافه کرد: «برای گرسنگی راه‌حل وجود دارد که آن،‌ فراهم کردن غذا و پایان دادن به درگیری است.»

 

بر اساس گزارش سازمان ملل، بیش از سه میلیون نفر از مردم یمن آواره شده و نزدیک به 80 درصد از 29 میلیون نفر جمعیت یمن به نوعی کمک برای بقا نیازمند هستند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار