دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

روسیه:آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش تولید نفت ایران را لغو کند

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش نفت ایران را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش تولید نفت ایران را لغو کند. وی افزود مسکو هنوز شاهد اقدامی در این جهت از سوی آمریکا نیست. 

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، این مقام روس گفت: ایالات متحده باید تحریم‌های غیرقانونی خود را که مانع فعالیت طبیعی بخش نفتی ایران و کل بخش انرژی این کشور است، بردارد. ما هیچ نشانه‌ای دال بر این که واشنگتن آماده این کار است، شاهد نیستیم. 

ریابکوف افزود: بیایید امیدوار باشیم که در این بخش هم سال آینده دستکم به صورت نسبی شاهد شرایط عادی باشیم. 

دولت ترامپ در اردیبهشت ۹۷ به صورت یکجانبه و علیرغم پایبندی ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و از آن به بعد، تحریم‌های گسترده‌ از جمله تحریم‌ها علیه بخش انرژی را به امید وادار کردن ایران به موافقت با مذاکره مجدد با آمریکا و همچنین یک توافق مورد پسند ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کرده اما این سیاست «فشار حداکثری» نه تنها نتیجه‌ای در برنداشته است بلکه تهران پس از بدعهدی طرفین اروپایی برجام، شروع به برداشتن گام‌هایی در جهت کاهش تعهداتش در قبال توافق هسته‌ای کرده است.

اخیراً هم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای و نامه رئیس‌جمهور ایران به کشورهای اروپایی و در پاسخ به روند اقدامات خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و همراهی کشورهای اروپایی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب نهایی رساندند. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار