کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

روسیه:آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش تولید نفت ایران را لغو کند

روسیه:آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش تولید نفت ایران را لغو کند «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش نفت ایران را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت آمریکا باید تحریم‌های غیرقانونی علیه بخش تولید نفت ایران را لغو کند. وی افزود مسکو هنوز شاهد اقدامی در این جهت از سوی آمریکا نیست. 

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، این مقام روس گفت: ایالات متحده باید تحریم‌های غیرقانونی خود را که مانع فعالیت طبیعی بخش نفتی ایران و کل بخش انرژی این کشور است، بردارد. ما هیچ نشانه‌ای دال بر این که واشنگتن آماده این کار است، شاهد نیستیم. 

ریابکوف افزود: بیایید امیدوار باشیم که در این بخش هم سال آینده دستکم به صورت نسبی شاهد شرایط عادی باشیم. 

دولت ترامپ در اردیبهشت ۹۷ به صورت یکجانبه و علیرغم پایبندی ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و از آن به بعد، تحریم‌های گسترده‌ از جمله تحریم‌ها علیه بخش انرژی را به امید وادار کردن ایران به موافقت با مذاکره مجدد با آمریکا و همچنین یک توافق مورد پسند ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کرده اما این سیاست «فشار حداکثری» نه تنها نتیجه‌ای در برنداشته است بلکه تهران پس از بدعهدی طرفین اروپایی برجام، شروع به برداشتن گام‌هایی در جهت کاهش تعهداتش در قبال توافق هسته‌ای کرده است.

اخیراً هم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای و نامه رئیس‌جمهور ایران به کشورهای اروپایی و در پاسخ به روند اقدامات خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و همراهی کشورهای اروپایی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب نهایی رساندند. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار