فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ پیش‌بینی جدید از سیر حرکت طلا/ منتظر این اتفاق در قیمت طلا باشید فروش فوری ایران خودرو شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + زمان ثبت نام و شرایط جدید قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ + جدول رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵

رییس سازمان هواپیمایی کشوری:تور واکسن کرونا کذب و غیر واقعی است

رییس سازمان هواپیمایی کشوری:تور واکسن کرونا کذب و غیر واقعی است رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پی برخی تبلیغات در فضای مجازی درباره تورهای ویژه تزریق واکسن کرونا اعلام کرد: تبلیغات این تورها کذب و غیر واقعی است و نباید از نام شرکت های هواپیمایی در آن ها سوء استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر پس از از اعلام خبر تزریق نخستین واکسن کرونا در انگلستان برخی از تورهای تفریحی تبلیغات‌شان را به این خبر به گونه ای مرتبط کرده اند چرا که در تصاویر منتشر شده از تورهای شان قید کردند که مسافران می توانند در این تورهای هوایی واکسن کرونا را نیز تزریق کنند و به همین سبب قیمت‌های خود را تا بیش از ۱۵ میلیون تومان برای سفرهایی مانند ترکیه افزایش داده‌اند.

تورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در این باره به ایسنا گفت: تبلیغات تزریق واکسن کرونا در برخی از تورهای تفریحی کذب محض و دروغ است چراکه آن‌ها می‌خواهند از مردم سوء استفاده کنند.

وی افزود: باید جلوی این تقلب‌ها و تبلیغات غیر واقعی را گرفت و از سوی دیگر برخی از تورها با ذکر نام و استفاده از اعتبار شرکت‌های هواپیمایی اقدام به این تبلیغات کردند و مسلما پیگیری‌های لازم برای جلوگیری از این آن را انجام خواهیم داد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: به شرکت‌های هواپیمایی هشدار می‌دهیم که اجازه ندهند از نام آن‌ها در این تبلیغات سو استفاده کنند. در همین راستا پیگیری‌های لازم برای برخورد با ارائه دهندگان این تبلیغات در دستور کار قرار می‌دهیم.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار