طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد

کاهش زمان درمان کرونا با ترکیب دو داروی شناخته شده

پژوهش‌ سازمان ملی سلامت آمریکا نشان می‌دهد که شاید ترکیب دو داروی شناخته شده بتواند مدت زمان درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وب‌سایت رسمی "موسسه ملی سلامت"(NIH) آمریکا، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که ترکیب داروی ضدالتهابی "باریسیتینیب"(Baricitinib‎) با داروی ضد ویروسی "رمدسیویر"(Remdesivir)، زمان بهبود افراد بستری شده مبتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد. 

این آزمایش بالینی، دومین بررسی است که موسسه ملی سلامت در پروژه موسوم به "ACTT-۲" انجام می‌دهد تا درمان‌هایی را که برای افراد بستری شده مبتلا به کووید-۱۹ ارائه می‌شوند، ارزیابی کند. رمدسیویر، یک داروی ضد ویروسی است که شرکت داروسازی "گیلیاد"(Gilead) آن را تولید می‌کند. باریسیتینیب را نیز شرکت داروسازی "ایلای لی‌لی اند کامپنی"(Eli Lilly and Company) ارائه داده است و در بیش از ۷۰ کشور جهان، برای درمان بزرگسالان مبتلا به نوع متوسط تا پیشرفته روماتیسم مفصلی به کار می‌رود.

فرضیه پژوهشگران این است که از آنجا که بسیاری از نشانه‌های شدید کووید-۱۹، از یک واکنش التهابی ضعیف ناشی می‌شوند، شاید یک روش درمان که برای هدف قرار دادن التهاب طراحی شده است، بتواند برای این بیماران سودمند باشد. نخستین نتایج این پژوهش، ابتدا در ماه سپتامبر اعلام شد.

آزمایش ACTT-۲ که از هشتم مه سال جاری آغاز شد، ۱۰۳۳ شرکت‌کننده از هشت کشور را در بر داشت. با آغاز این پژوهش، شرکت‌کنندگان به صورت تصادفی، باریسیتینیب یا رمدسیویر را دریافت کردند.

ترکیب باریسیتینیب و رمدسیویر در این پژوهش، میانگین زمان بهبودی بیماران بستری شده مبتلا به کووید-۱۹ را کاهش داد و آن را از هشت روز به هفت روز رساند. این بررسی نشان داد بیمارانی که طی دوره بستری شدن خود، به تهویه اکسیژن با جریان بالا و به صورت غیرتهاجمی نیاز دارند، بیشترین سود را از این درمان می‌برند. میانگین زمان بهبودی این بیماران، از ۱۸ روز به ۱۰ روز کاهش یافت. به علاوه پس از دریافت این دو دارو، بیماری شرکت‌کنندگان در پانزدهمین روز این پژوهش، به صورت قابل توجهی بهبود یافت. دریافت‌کنندگان این دو دارو، عوارض جانبی کمتری را نیز مشاهده کردند.
پژوهشگران هشدار می‌دهند که مقایسه این درمان کووید-۱۹ با داروهای دیگری مانند دگزامتازون، بدون انجام دادن پژوهش‌های بیشتر، دشوار است. این نتایج نشان می‌دهند که به نظر می‌رسد باریسیتینیب به همراه رمدسیویر می‌تواند برای برخی از بیماران مبتلا به کووید-۱۹، سودمند باشد و ترکیب آنها این ارزش را دارد که مورد بررسی‌های بالینی بیشتری قرار بگیرد.

این پژوهش، در "New England Journal of Medicine" به چاپ رسید.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار