به گزارش راهبرد معاصر خبری مبنی بر خودکشی رضا آل کثیر کارگر هفت تپه در فضای مجازی منتشر شد که راهبرد معاصر در این گزارش به بررسی صحت و سقم آن میپردازد. کاربران فضای مجازی از خودکشی رضا آل کثیر کارگر هفت تپه به دلیل فقر و بیکاری خبر دادند.
علت خودکشی رضا آل کثیر کارگر هفت تپه
دادستان شهرستان شوش با تکذیب خودکشی یکی از کارگران شرکت نیشکر هفتتپه، گفت: فردی که اقدام به خودکشی کرده هیچ گونه رابطه استخدامی با شرکت نیشکر هفتتپه نداشته است.
امروز خبری مبنی بر خودکشی یکی از کارگران شرکت نیشکر هفتتپه به اسم "رضا آلکثیر" به دلیل اخراج از کار در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
مصطفی نظری دادستان شهرستان شوش در این رابطه در گفتوگو با خبرنگار فارس با تکذیب این خبر اظهار کرد: فردی که اقدام به خودکشی کرده هیچ گونه رابطه استخدامی با شرکت نیشکر هفتتپه نداشته است.
وی با بیان اینکه این فرد کارگر شرکت نیشکر نبوده است، افزود: گفته میشود متوفی در گذشته برای کار به شرکت نیشکر مراجعه داشت اما استخدام شرکت نبود.
دادستان شهرستان شوش در خصوص علت خودکشی این فرد، گفت: طبق تحقیقات صورت گرفته یکسری اختلافات خانوادگی سبب شده متوفی اقدام به خودکشی کند.
خودکشی کارگر اخراجی هفتتپهای
سایت امتداد نوشت: واپسین ساعات روز جمعه بود که رضا آل کثیر، کارگر قسمت گلخانه بخش خدمات پشتیبانی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به دلیل فشارهای معیشتی و مشکلات اقتصادی خود را در منزل پدری به دار آویخت و متاسفانه جان خود را از دست داد.
یکی از فعالین کارگری در گفتگو با امتداد، ضمن تشریح این ماجرا، اظهار داشت: این کارگر طی یک ماه گذشته در شرکت مشغول به کار بود که با تصمیم یکباره مسئولین کارخانه از کار اخراج و فرد دیگری جایگزین او شد. رفت و آمد و مراجعات مکرر آل کثیر و ارائه نامه از سازمان بهزیستی به آمیلی، قائم مقام شرکت نیز راه به جایی نبرده و اخراج او مسجل شد. او بارها عنوان کرده بود که سه خواهر و یک برادر معلول داشته و نان آور خانواده است. این مسائل را به جایی نبرد و در نهایت امروز صبح با خبر مرگ او مواجه شدیم.
وی این مورد را چندمین مورد از خودکشی کارگران هفت تپه دانست و اظهار داشت: سال 96 بود که یکی از کارگران خرم آبادی نیبر فصلی با سابقه 19 ساله کار در شرکت به دلیل دیرکرد حقوق، خود را به کانالهای تخلیه آب در کارخانه انداخته و خودکشی کرد. همچنین در سال 98 نیز یکی از کارگران اهل روستای عین خود را دار زد و خانواده صبح روز بعد با جنازه او روبرو شدند. دو مورد قتل هم داشتیم که نشان از وضعیت ناهنجار و بغرنج کارگران در شرکت هفت تپه دارد.
وی در ادامه با اشاره به ماجرای خودکشی آل کثیر نیز، تصریح کرد: متاسفانه، این اتفاق ساعت یک ظهر روز جمعه در منزل پدری آل کثیر رخ داده که بلافاصله پس از اطلاع خانواده، او را به بیمارستان نظام مافی منتقل کردند و البته تلاش پزشکان برای احیا علائم حیاتی به جایی نرسید و صبح امروز خبر مرگ او اعلام شد. متاسفانه این اتفاق تلخ پس از فشارهای سنگین عصبی ناشی از مشکلات اقتصادی برای آل کثیر رخ داد. به گفته این فعال کارگری، مراسم تشییع پیکر این کارگر هفت تپه، صبح فردا برگزار خواهد شد.
قانون س .راغ فقیروفقرانمیاداقتی هم بیادبرای مرگشون میاد.
سال ۵۸مدیرعامل یکی ازشرکتهای کفش ملی برای صرفه جویی نگهبان شیفت شب راکه دونفری بود تکنفره کرد چندروز بعدبرق رفته بود نگهبان بیچاره مجبورشدبرای گرم کردن نگهبانی داخل فورقون چوب آتش بزندخلاصه دچارگازگرفتگی شدومردصبح همان شب کارگزینی جنازه نگهبان راجریمه کردخونش هم پایمال شد.
اینهامسائل عادیست .
اینجاجان انسانهابرای هیچکس ارزشی نداره،چرایه جون بجای اینکه دزدی کنه میادسرکارونون حلال روانتخاب میکنه ولی کاری براش نیست وبرای کسایی که بحق خودشون راضی نیستن بایدسرکارباشن،یه جون که میتونست سالهازندگی کنه کلی آرزوداشت،خانواده داشت،خیلی بیخیالن مسولین،وقتی کشورهای به ظاهرجنگ زده ارزششون بیشترازمردم خودمونه چه توقعی داریم