فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

شلیک دو موشک یمنی به نیروهای عربستان/ دهها نظامی سعودی کشته و زخمی شدند

در پی شلیک موفق دو موشک بالستیک ارتش یمن به مواضع ائتلاف سعودی در «جیزان» بیش از 70 نفر از مزدوران ائتلاف کشته و زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یگان موشکی ارتش یمن بامداد امروز (چهارشنبه) دو فروند موشک بالستیک «بدر 1 پی» به سمت مواضع ائتلاف متجاوز در جیزان شلیک کرد.

 

بر اساس گزارش وبگاه «المسیره»، موشک اول یک پایگاه آموزشی ائتلاف سعودی در «جبل النار» جیزان را هدف قرار داد.

 

یک منبع آگاه اعلام کرد،‌ موشک مذکور به دقت به هدف برخورد کرد و تعدادی از مزدوران ائتلاف متجاوز کشته و زخمی شدند.

 

موشک دوم نیز به مواضع مزدوران سعودی در «الخوبه» جیزان اصابت کرد که طی آن بیش از 70 نفر از مزدوران ائتلاف کشته و زخمی شدند.

 

یگان موشکی یمن در طول سال‌های تجاوز ائتلاف سعودی توانسته با اعتماد به قدرت متخصصان بومی، سیستم‌های موشکی مورد استفاده‌اش را ارتقا بخشد.

 

این یگان در ابتدای کار خود از نوع ساده مانند موشک‌های «الصرخه» استفاده می‌کرد ولی به مرور زمان و با افزایش تجربه و تخصص و ارتقای سیستم موشکی، از سیستم‌های موشکی زلزال۱ و۲ و قاهر۲، النجم الثاقب و در نهایت موشک‌های بالستیک برکان۲ و بدر۱ استفاده کردند که نقش بسیار مهمی در ایجاد توازن قوا و تقویت قدرت بازدارندگی داشته است.

ارسال نظر