دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترکیه:آمریکا به جای تحریم ترکیه، مسیر دوستی را در پیش گیرد

معاون ریاست جمهوری ترکیه گفت که کشورش در راستای منافع مردم ترکیه گام خواهد برداشت و هراسی از تحریمهای آمریکا ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۱۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر معاون ریاست جمهور ی ترکیه گفت که آنکارا از تحریم‌های یک جانبه ایالات متحده هراسی ندارد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «فواد اوکتای» معاون ریاست جمهوری ترکیه در سخنرانی در مجلس این کشور گفت: «مثل همیشه ما در راستای منافع ملت خود خواهیم بود.ما از تحریم یک جانبه ایالات متحده نمی‌ترسیم. ترکیه با این تحریم‌ها دلسرد نخواهد شد.»

اوکتای از ایالات متحده خواست به جای تحریم تحریم‌ها، با ترکیه مسیر دوستی را در پیش گیرد.

وی ضمن محکوم کردن تصمیم  واشنگتن در اعمال تحریم ناعادلانه علیه کشورش گفت: «هر کشوری که ترکیه را محروم کند فضای کمتری برای اقدام در منطقه خواهد داشت.»

فواد اوکتای تاکید کرد که مجلس ترکیه اراده قوی علیه این تحریم‌ها نشان داد.

احزاب سیاسی ترکیه طی روزهای گذشته از ایالات متحده خواستند که تصمیم خود در تحریم ترکیه به دلیل دستیابی به سیستم دفاع موشکی «اس-400» روسیه را لغو کند.یکی از احزاب مخالف دولت ترکیه نیز اخیرا  تحریم‌های آمریکا را محکوم کرد.حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه با محکوم کردن تحریم‌های آمریکا، خواستار عملیاتی کردن سامانه اس-400 شد. «اونال شویکوز» معاون حزب خلق ترکیه در این زمینه گفت: «خرید اس-400 تصمیم حاکمیت ترکیه است و ما به شدت با تحریمها مخالف هستیم.»

وی گفت: «ترکیه مجبور به خرید اس-400 شد و آن را انتخاب کرد. آنچه اکنون باید انجام شود این است که هرچه سریعتر این سامانه 2.5 میلیارد دلاری، عملیاتی شود.»

وزارت خزانه ‌داری آمریکا دوشنبه ‌شب به وقت تهران از تحریم رئیس صنایع دفاعی  ترکیه خبر داد. منابع خبری گزارش دادند که وزارت خزانه‌داری آمریکا صنایع دفاعی ترکیه و «ابراهیم دمیر» رئیس آن را  تحریم کرده است. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز در این زمینه اعلام کرد، ترکیه به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید سامانه دفاع موشکی «اس-400» تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفت.

فارس

ارسال نظر