ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

فروشنده داروی تقلبی کرونا بازداشت شد

فروشنده داروی تقلبی کرونا بازداشت شد رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از شناسایی و کشف پرونده با موضوع فروش آمپول‌های تقلبی کرونا در فضای مجازی خبر داد و گفت: متهم قبل از اینکه جان کسی را به خطر بیاندازد، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ افزود: شخصی با در دست داشتن شکواییه‌ای به پلیس فتا مراجعه کرد و مدعی شد که فردی ناشناس تحت عنوان فروش آمپول درمان کرونا از وی مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار داشت همسرم به کرونا مبتلا شده بود و به جهت خرید دارو‌های مورد نیاز درمان وی مشغول جستجو در کانال‌ها و گروه‌های پزشکی در فضای مجازی بودم که با فردی ناشناس آشنا شدم که ادعا می‌کرد آمپول‌های بهبود روند درمان کرونا را دارد.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متهم با ترفند‌های زیرکانه شاکی را فریب داده و تعداد ۵ عدد آمپول کرونا به قیمت هر عدد۴۰ میلیون ریال به فرد قربانی فروخته است و مجموعا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است که پس از مراجعه به بیمارستان و بررسی توسط پزشک متخصص مشخص می‌شود آمپول‌ها تقلبی بوده است و در صورت استفاده می‌توانست منجر به مرگ همسر شاکی شود.

 

این مقام انتظامی بیان داشت: با تلاش‌های شبانه روزی و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا ردپای مجرم در فضای مجازی مورد شناسایی قرار گرفت و طی هماهنگی با مراجع قضایی این کلاهبردار اینترنتی در یک اقدام غافلگیرانه پلیسی و در حالی که قصد فروش این آمپول‌های مرگبار به شخص دیگری را داشت دستگیر شد و بیش از ۱۴ عدد آمپول تقلبی از محل اختفای وی کشف شد.

 

وی افزود: متهم ابتدا منکر هرگونه خرید و فروش دارو‌های کرونایی بود، اما پس از مواجهه با ادله دیجیتال به جرم خود اقرار کرد و اظهار داشت که با راه اندازی یک کانال و گروه تلگرامی و عضویت در چند گروه بزرگ دارویی در تلگرام و توسط یک هویت جعلی، آمپول‌های تقلبی و تاریخ گذشته را به عنوان آمپول بهبود دهنده درمان کرونا به متقاضیان معرفی می‌کردم و به فروش می‌رساندم.

 

سرهنگ گودرزی به شهروندان توصیه کرد: برای تهیه دارو‌های مورد نیاز خود به داروخانه‌ها و مراکز معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه نمایند و از خرید هرگونه دارو تحت عنوان داروی درمان کرونا در فضای مجازی خودداری کنند؛ همچنین درصورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار