صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یک شنبه ۷ دی ۹۹/ فوت ۱۱۹ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یک شنبه ۷ دی ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۱۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یک شنبه ۷دی ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. باید با توجه به آغاز فصل زمستان و امکان اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور باید تمهیدات بیشتری برای جلوگیری از ورود به پیک جدید کرونا بیاندیشیم. جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونای کشور روز گذشته تصمیمات  جدیدی برای کنترل آمار کرونا در کشور گرفت از حمله اینکه طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 21 الی 4 صبح در شهرهای با وضعیت زرد میز اجرایی می شود. نرخ روند ابتلا به کرونا همچنان بالاست به طوری که در 24 ساعت گذشته 119  بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند. آخرین آمار کرونا در یک شنبه ۷ دی ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت:  از دیروز تا امروز ۷ دی ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۵۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۳۰ نفر از آنها بستری شدند.

 

جان باختن ۱۱۹ بیمار کووید۱۹در شبانه روز گذشته

 

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۰۰ هزار و ۴۶۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۴ هزار و ۶۹۳ نفر رسید.

 

بهبود و ترخیص  ۹۵۱ هزار و ۸۶۰ نفر از بیماران

 

لاری گفت: خوشبختانه تا کنون ۹۵۱ هزار و ۸۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.  ۵۲۱۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

انجام ۷ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۴۰۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور

 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: تا کنون ۷ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۴۰۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. 

 

وضعیت شهرها

 

در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۰۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار