بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

عمار الحکیم:به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفت

عمار الحکیم:به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفت عمار الحکیم تأکید کرد که اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس با نقض تمامیت ارضی عراق بود و در کنار جایگاه والای آن شهیدان در نزد دوستدارانشان هنوز هم دل‌ها را به درد آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت میدل ایست نیوز، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس نوشت که در نخستین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی بر داعش، ابومهدی المهندس و میهمان عراق سپهبد قاسم سلیمانی، نقش حماسی و بزرگ و تأثیر شگرف ایشان در مصاف تروریسم تاریک‌اندیش را به یاد می‌آوریم.

الحکیم در این پیام که امروز (۲ ژانویه) منتشر شد، با بیان اینکه اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفته است، افزود که «اقدام به نقض حاکمیت ارضی عراق در کنار جایگاه والای ایشان در نزد دوستدارانشان، نه فقط در میهن‌شان که نزد بسیاری از دیگر ملت‌ها، باعث می‌شود که این حادثه هنوز هم دل‌ها را به درد آورد».

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که این حادثه را برای وحدت کلمه میان ملت، از همه ادیان و قومیت‌ها و مذاهب، در زیر پرچم میهن به کار گیریم تا خطرها را از میهن دور و فتنه‌ها را دفع کنیم.

حکیم در پایان این پیام خاطرنشان کرده است که «روش آن دو شهید و قافله‌ی بزرگ شهیدانی که جان خود را در راه مبارزه با تروریسم فدا کردند و خون پاکشان در این راه ریخته شد، باید همه را به رعایت انصاف در حق خانواده‌های شهدا و مجروحان و جبران مادی و معنوی خسارت‌هایشان و نیز تحقق اهداف والایی که در راه آن جان‌فشانی کردند وادارد».

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار