اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

الحشد الشعبی:تحقیقات درباره ترور سردار سلیمانی به مراحل پیشرفته رسیده است

الحشد الشعبی:تحقیقات درباره ترور سردار سلیمانی به مراحل پیشرفته رسیده است یک عضو ارشد در الحشد الشعبی از رسیدن تحقیقات درخصوص ترور فرماندهان پیروزی بر داعش، المهندس و سلیمانی به مراحل پیشرفته برای ارائه به پارلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از میدل ایست نیوز، «احمد الاسدی»، از فرماندهان حشد شعبی و عضو ائتلاف پارلمانی الفتح از رسیدن تحقیقات درخصوص ترور فرماندهان پیروزی بر داعش، المهندس و سلیمانی به مراحل پیشرفته برای ارائه به پارلمان خبر داد.

الاسدی در گفت‌وگو با پایگاه خبری شفق نیوز تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی بر تحقیقات درباره ترور ابومهدی المهندس، نائب‌رئیس حشد شعبی و قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران با همکاری تهران نظارت دارند.

وی تاکید کرد: این تحقیقات به مراحل پیشرفته‌ای رسیده است اما نمی‌توان جزئیات آن را اعلام کرد.

الاسدی اظهار داشت: هنگامی که دستگاه‌های امنیتی این تحقیقات را به پایان رساندند نسخه‌ای از آن به کمیسیون امنیت و دفاع ارسال خواهد شد تا در ادامه در پارلمان ارائه شود.

این عضو ائتلاف الفتح در پایان گفت که پس از تکمیل تحقیقات، نهادهای ذیربط دولتی باید شکایت‌هایی علیه ایالات متحده آمریکا در شورای امنیت و سازمان ملل اقامه کنند.

در ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی شهیدان المهندس و سلیمانی در نتیجه شلیک موشک از سوی پهپاد آمریکایی در مسیر فرودگاه بین‌المللی بغداد ترور شدند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده