جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

مشاجره ترامپ با دامادش درباره تعداد بالای تست کرونا در آمریکا/تو مقصر باختم هستی

مشاجره ترامپ با دامادش درباره تعداد بالای تست کرونا در آمریکا/تو مقصر باختم هستی یک روزنامه آمریکایی نوشت، رئیس جمهور آمریکا در مشاجره‌ای با داماد و مشاور ارشدش او را به خاطر اجرای تعداد بالای تست کرونا سرزنش کرده و او را مقصر باختش در انتخابات دانسته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر گفته می‌شود «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مشاجره‌ای، «جرد کوشنر» دامادش را به خاطر اجرای تست کرونای گسترده در این کشور به باد انتقاد گرفته است.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، ترامپ در انتقاد از مشاور ارشدش کوشنر بر سر او فریاد زده است: «تو داری مرا می‌کشی! کل این قضیه [دارد مرا می‌کشد]! این همه مورد لعنتی [ابتلا] داریم!»

ترامپ در این مشاجره که تابستان امسال در اتاق بیضی کاخ سفید رخ داد به کوشنر گفت: «می‌خواهم همان کاری را انجام دهیم که مکزیک انجام می‌دهد. تا زمانی که به اتاق اورژانس نرسیده‌ای و در حال بالا آوردن نیستی، تستی در کار نیست».

رئیس جمهور آمریکا سپس فریاد زد: «[در انتخابات] می‌بازم و این تقصیر تو خواهد بود، به خاطر این تست‌ها [که گرفته می‌شود]».

نیویورک تایمز نوشت، از سوی دیگر ترامپ فکر می‌کرد دانشمندان، پزشکان ارشد و مقامات بهداشتی آمریکا نیز در حال دسیسه‌چینی برای باخت او در انتخابات هستند.

ترامپ خطاب به تیم کرونای دولت خود فریاد زده بود: «آن‌ها دموکرات هستند! آن‌ها علیه من هستند! آن‌ها می‌خواهند دست روی دست بگذارند!»

رئیس جمهور آمریکا از زمان شیوع ویروس کرونا در این کشور، برخلاف توصیه‌های مشاورانش، با اجباری شدن استفاده از ماسک مخالفت کرد. دستور او برای تأیید واکسن کرونا تا روز انتخابات، باعث شد مردم آمریکا فاصله‌گذاری اجتماعی و دیگر تدابیر لازم برای جلوگیری از افزایش شدید موارد ابتلا در زمستان را نادیده بگیرند.

نیویورک تایمز نوشت، تنها نگرانی ترامپ این بود که «جو بایدن» رقیب دموکراتش واکسن کرونا را به نام خود تمام نکند.

اکنون با شیوع کرونای انگلیسی در آمریکا «آنتونی فائوچی» رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا هشدار داده است انتشار این ویروس در نقاط مختلف آمریکا اجتناب ناپذیر است.

تا کنون حدود بیست میلیون آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار