ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

عذرخواهی مشاور الکاظمی درپی اظهاراتش درباره سردار سلیمانی

مشاور نخست وزیر عراق در پی اظهاراتش درباره سردار سلیمانی که با واکنش مقامات عراقی مواجه شد، از مردم عذرخواهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری الموارد، هشام داوود، مشاور نخست وزیر عراق از اظهاراتش درباره سردار سلیمانی در بیانیه ای عذرخواهی کرد.

وی در این بیانیه تاکید: واکنش ها در محافل عراقی در پی گفت وگویم با شبکه بی بی سی همچنان ادامه دارد.

داوود گفت: این واکنش های همراه با خشم را درک میکنم و باید یک بار دیگر توضیح دهم که آن دقائق تقطیع شده بخشی از یک فیلم طولانی است که هنوز پخش نشده است و اگر کسی در صحبت های من دقت کند خواهد دید که هیچ توهینی به شخصیت هایی که نام آنها آمده، نشده است.

وی گفت: امیدوارم این توضیحات به مثابه عذرخواهی بنده از تمام کسانی باشد که بدون قصد از اظهارات من ناراحت شدند.

مشاور مصطفی الکاظمی اخیرا در گفتوگویی با شبکه بی بی سی مدعی شده بود که سردار سلیمانی احساس می‌کرد که هر وقت می خواهد می تواند وارد عراق شود و یا از کشور خارج شود و قوانین و اصول عراق جزو اولویت‌های او نبود.

این اظهارات هشام داوود با انتقاد شدید مسئولان عراقی رو به رو شد.

هشام داوود پیشتر هم با رو به رو شدن با انتقادات گسترده در بیانیه ای توضیحاتی در رابطه با اظهارات اخیر خود علیه سردار سلیمانی ارائه داد.

وی در این بیانیه گفت: اخیرا گفت وگویی از من با شبکه بی بی سی بریتانیا در رسانه ها منتشر شد و در آن گفتوگو به عنوان مشاور نخست وزیر معرفی شدم، در این راستا دوست دارم توضیحات زیر را ارائه دهم:

اولا: این گفت وگودر چارچوب یک فیلم ضبط شده و تاریخی بود و دو ماه قبل از انتشار ضبط شده بود.

ثانیا: در این فیلم با زبان آزاد صحبت کردم ‌و به عنوان پژوهشگر متخصص امور عراق حاضر شدم نه با سمت رسمی.

ثالثا: صحبت های من در این گفت وگو برگرفته از اطلاعاتی است که طی چند سال تحقیق و پژوهش به آن ها رسیدم و لزوما اطلاعات دولتی نیستند.

هشام داوود در این بیانیه همچنین تاکید کرد:به هر حال دوست دارم که بر پایبندی خود به قوانین و اصول دولت ملی عراق تاکید کنم و اگر برداشت اشتباه و یا سوتفاهمی شده است بی منظور بوده است.

رسانه های عراقی امروز اعلام کردند که مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق تمام فعالیت های هشام داوود را به حالت تعلیق درآورده و تاکید کرده است که از این پس فعالیت رسانهای تمام مسئولان امنیتی و نظامی بدون اخذ مجوز قبلی ممنوع است.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار