سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اعتراض 11 جمهوری‌خواه به تایید پیروزی «جو بایدن»

اعتراض 11 جمهوری‌خواه به تایید پیروزی «جو بایدن» 11 سناتور جمهوری‌خواه کنگره از تصمیم خود برای اعتراض به تایید پیروزی «جو بایدن» در نشست روز چهارشنبه سنا به ریاست معاون رئیس جمهور آمریکا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر  11 سناتور جمهوری‌خواه کنگره خبر دادند که قصد دارند روز چهارشنبه در مراسم تایید آرای الکترال کالج‌ها، تایید پیروزی«جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا را رد کنند.

این سناتورها عبارتند از: تد کروز، ران جانسون، جیمز لانکفورد، استیو دینز، جان کندی، مارشا بلک‌برن، مایک بران، سینتیا لومیس، راجر مارشال، بیل هاگرتی و تامی تابرویل.

این اقدام سناتورهای جمهوری‌خواه سبب خواهد شد تا در نشست روز چهارشنبه کنگره دست کم برای دو ساعت برای بررسی اعتراض این سناتورها به آرای ایالت‌های کلیدی پرداخته شود.

از سوی دیگر، ستاد انتخاباتی ترامپ از طرفداران خود خواسته تا با تماس با سناتورهای جمهوری‌خواه، به آنها فشار آورده تا به نتایج انتخابات در ایالت‌های کلیدی در نشست روز 6 ژانویه (17 دی) اعتراض کنند.

قرار است روز ششم ژانویه نشست مجلس سنا به ریاست «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا برگزار شود و طی آن آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) درباره پیروز انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا شمارش شود.

پیش از این مجمع گزینندگان آمریکا در سراسر آمریکا جلسات رای گیری خود درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را برگزار کرد و قرار است شمارش این آرا در کنگره نهایی شود.

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، نتایج آرای مجمع گزینندگان نشان داد که جو بایدن توانست 306 رای کسب کند و با این احتساب، او رئیس‌جمهور منتخب و «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور منتخب است.

حامیان دونالد ترامپ بعد از برگزاری جلسات رای گیری مجمع الکترال در سراسر آمریکا و انتشار خبرها درباره تایید پیروزی جو بایدن با ۳۰۶ رای الکترال، به حربه جدیدی برای ادامه ریاست جمهوری ترامپ روی آوردند.

حامیان رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کردند که گزینندگان (الکتورها) حامی ترامپ در برخی از ایالت‌های کلیدی که در آنها «تقلب گسترده» شده است، باید به عنوان نماینده گزینندگان تعیین و آرا آنها حساب و در جلسه هفدهم دی ماه کنگره برای شمارش آرا حساب شود.

بنا بر گزارش هیل، اسناد شکایت ۱۲ عضو جمهوری‌خواه حامی ترامپ از مایک پنس نفر دوم دولت آمریکا نشان می‌دهد که آنها قبل از این شکایت از پنس خواستار کمک شدند اما او این درخواست را اجابت نکرد.

پیشتر برخی رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، به دنبال فشار شخص ترامپ به مایک پنس در خصوص جلسه شمارش آرای الکترال در کنگره، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به او گفته بود که نقش او در این جلسه تشریفاتی و آیین‌نامه‌ای است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار