زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

غریب‌آبادی: آغاز تولید اورانیوم تا غنای ۲۰ درصد توسط آژانس تایید شده است

نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اعلام کرد که آغاز غنی‌سازی ۲۰ درصدی در تأسیسات فردو در حضور بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت گرفته و مدیرکل آژانس نیز طی گزارشی آغاز تولید اورانیوم تا غنای ۲۰ درصد را تأیید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر کاظم غریب‌آبادی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز دوشنبه از تأیید رسمی آغاز غنی‌سازی 20 درصدی در ایران توسط مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

غریب‌آبادی در این خصوص گفت: به دنبال ارائه اصلاحیه پرسشنامه اطلاعات طراحی سایت فردو به آژانس و حضور بازرسان در این سایت در صبح روز جاری برای راستی آزمایی اطلاعات ارائه شده و برداشتن مهر و‌ موم سیلندر حاوی اورانیوم 4.1 درصد، مدیرکل آژانس طی گزارشی آغاز تولید اورانیوم تا غنای 20 درصد را تایید کرد.

وی افزود: در این گزارش آمده است که بازرسان آژانس مهر و موم یک سیلندر 137.2 کیلوگرمی اورانیوم 4.1 درصد را برداشته و این سیلندر به خط تولید وصل و تولید اورانیوم تا غنای 20 درصد از سوی ایران آغاز شد.

آغاز غنی‌سازی 20 درصدی در تأسیسات فردو به دنبال نامه مورخ 11 دی ماه ایران به آژانس صورت گرفت. در این نامه که طی گزارشی از سوی آژانس به اطلاع کشورهای عضو نیز رسیده، آمده است: «مطابق مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی و به منظور پایبندی به این مصوبه، سازمان انرژی اتمی قصد دارد اورانیوم تا غنای 20 درصد را در کارخانه غنی سازی سوخت فردو تولید نماید. پرسشنامه اطلاعات طراحی سایت فردو نیز متعاقبا بروز رسانی خواهد شد.»

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر