تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

گانتز:اقدامات بیشتری برای مقابله با غنی‌سازی ۲۰ درصدی ایران انجام شود

گانتز:اقدامات بیشتری برای مقابله با غنی‌سازی ۲۰ درصدی ایران انجام شود وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از ایران به عنوان یک چالش جهانی و منطقه‌ای یاد کرده و خواستار اقدامات جهانی بیشتر برای مقابله با غنی‌سازی ۲۰ درصدی اورانیوم توسط ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اقدام ایران در افزایش غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ۲۰ درصد، واکنش نشان داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، گانتز امروز (سه‌شنبه) طی پیامی ویدئویی، با متهم کردن ایران به نقض توافق هسته‌ای، خواستار اقدامات بین‌المللی وسیعتر برای مقابله با تهران شد.

وی در این ویدئو ادعا کرد: «می‌دانیم که ایران به مشتعل کردن منطقه با بی‌ثباتی ادامه می‌دهد و انتخاب کرده که غنی‌سازی [اورانیوم] را تا ۲۰ درصد افزایش دهد. ایران یک چالش جهانی و منطقه‌ای است و ما باید چشمانمان را باز کنیم».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که طبق نظرسنجی‌های پیش از انتخابات، احتمالا تمام کرسی‌های کنست را از دست می‌دهد، در تلاش برای رأی جمع کردن از طریق حمله به ایران، گفت: «همگان باید به مبارزه علیه ایران، فعالیت‌های تروریستی منطقه‌ای و تسلیحات اتمی آن، بپیوندند».

بر اساس این گزارش، گانتز همچنین امروز از پایگاه آموزشی یگان سیزدهم کماندوهای نیروی دریایی رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

پیش از این، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم نیز در واکنش به شروع مجدد غنی سازی بیست درصدی اورانیوم از سوی ایران مدعی شد که تهران در پی توسعه برنامه هسته‌ای با اهداف نظامی است. 

مجلس شورای اسلامی در چارچوب گام‌های کاهش تعهدات هسته‌ای و نامه رئیس جمهور ایران به کشورهای اروپایی،در پاسخ به روند اقدامات خصمانه امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و همراهی کشورهای اروپایی با آن، طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب نهایی رساندند.

براساس ماده ۱ مصوب این طرح در راستای تامین شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در خصوص توافق هسته‌ای، سازمان انرژی اتمی ایران موظف است بلافاصله پس از تصویب این قانون، جهت مسائل صلح آمیز نسبت به تولید اورانیوم با غنای ۲۰درصد اقدام و سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم آن را در داخل کشور ذخیره کند و همچنین سازمان مذکور موظف است نیاز کشور برای مصارف صلح آمیز به اورانیوم با غنای بالای ۲۰ درصد را به طور کامل و بدون تأخیر تأمین کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار