امضا توافق عادی‌سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

امضا توافق عادی‌سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سودان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، خارطوم رسما توافقنامه ابراهیم با ایالات متحده را به منظور عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به امضا رساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر این توافق در جریان سفر استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا به خارطوم، پایتخت سودان به امضا رسید.

طرفین همچنین یک یادداشت تفاهم به امضا رساندند که به سودان اجازه می‌دهد وامی از آمریکا به منظور تسویه بدهی یک میلیارد دلاری خود به بانک جهانی دریافت کند.

عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان در پیامی توییتری نوشت: آمریکا و سودان توافقنامه ابراهیم را به امضا رساندند. از طرف سودان، وزیر دادگستری و از طرف آمریکا، وزیر خزانه‌داری این توافق را امضا کردند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا اوایل امروز برای اولین بار به سودان سفر کرد. در این سفر از منوچن بابت حذف نام سودان از لیست کشورهای "حامی تروریسم" قدردانی به عمل آمد و آنها همچنین در مورد روابط دوجانبه میان ایالات متحده و سودان در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری گفت‌وگو کردند.

در اواسط اوت، آمریکا و امارات و رژیم صهیونیستی "توافقنامه ابراهیم" را به امضا رساندند که ادعا می‌شود بر اهمیت صلح در خاورمیانه بر پایه "درک مشترک و ارتقای گفت‌وگوی بین دینی میان مسیحیان، مسلمانان و یهودیان" تاکید دارد. این اقدام به دنبال تصمیم شماری از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شد.

ایسنا

ارسال نظر