ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

امضا توافق عادی‌سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سودان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، خارطوم رسما توافقنامه ابراهیم با ایالات متحده را به منظور عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به امضا رساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر این توافق در جریان سفر استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا به خارطوم، پایتخت سودان به امضا رسید.

طرفین همچنین یک یادداشت تفاهم به امضا رساندند که به سودان اجازه می‌دهد وامی از آمریکا به منظور تسویه بدهی یک میلیارد دلاری خود به بانک جهانی دریافت کند.

عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان در پیامی توییتری نوشت: آمریکا و سودان توافقنامه ابراهیم را به امضا رساندند. از طرف سودان، وزیر دادگستری و از طرف آمریکا، وزیر خزانه‌داری این توافق را امضا کردند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا اوایل امروز برای اولین بار به سودان سفر کرد. در این سفر از منوچن بابت حذف نام سودان از لیست کشورهای "حامی تروریسم" قدردانی به عمل آمد و آنها همچنین در مورد روابط دوجانبه میان ایالات متحده و سودان در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری گفت‌وگو کردند.

در اواسط اوت، آمریکا و امارات و رژیم صهیونیستی "توافقنامه ابراهیم" را به امضا رساندند که ادعا می‌شود بر اهمیت صلح در خاورمیانه بر پایه "درک مشترک و ارتقای گفت‌وگوی بین دینی میان مسیحیان، مسلمانان و یهودیان" تاکید دارد. این اقدام به دنبال تصمیم شماری از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار